Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Diverse

Achiziții de Black Friday

Nici bine nu a trecut nebunia cu Black Friday căci deja site-urile sunt pline de Black Saturday, Crazy Days și alte porcării. Specific românilor, ne place să lungim niște reduceri imaginare.
Ca fiecare român, în noaptea de 17 spre 18 noiembrie, am stat cu toții să prindem așa-zisele reduceri, adică prețuri de care beneficiem la fel în fiecare zi a anului până cu o lună înainte de Black Friday.

Am considerat frumos și etic să ne alăturăm și noi tuturor românilor care blochează serverele în această perioadă de Black Friday. Fără prea mare succes, am zis să ne achiziționăm și noi ceva ca să fim în rândul lumii. Dar cum electrocasnicele nu ne prea erau de folos, categoria tehnologie având ”stoc epuizat” înainte de a da click pe produs în primul minut, am hotărât să ne concentrăm pe un singur site, vola.ro.

Dacă tot ne place mult să călătorim, ne-am încercat norocul și de Black Friday. Să fi fost noi ghinioniști sau să nu fi existat reduceri? Bneînțeles că erau destule pachete de vacanțe și city break-uri la prețuri de-ți gâdilau ochii, dar după ce le rezervai primeai mail-ul trist de la Vola, prin care cu regret te anunțau că ai fost atât de aproape de a rezerva vacanța redusă, dar cu toate că ai rezervat-o în primul minut de când a apărut… tot nu ai prins oferta!

Deci, nu am reușit să vânăm nimic, așa că de supărare ne-am luat city-break la Malta pentru sfârșitul lunii martie și asta a fost singura achiziție a noastră de Black Friday, la preț întreg ).

În concluzie, dormiți bine noaptea, nu vă consumați zilele de concediu aiurea și conduceți cu prudență, nu cu ochii în telefon pentru că reducerile de Black Friday în România, nu există.
Conceptul de Black Friday nu a fost copiat de la americani, pentru că ei au reduceri pe bune, noi am adpoptat acest concept care se poate defini ca ziua când prețurile revin la normal după o lună de majorări nemotivate.

2 Comments

  1. Eu chiar am prins reduceri bune (45-70%) la produsele pe care le aveam salvate la bookmarks. Stiam care sunt preturile lor reale pentru ca le pandeam de ceva vreme, asa ca am stiut sa fac comparatia de black friday si am fost multumita. Am plasat 3 comenzi pe adresa mamei, dupa care am asteptat sa-mi faca ea pachet si sa-mi trimita o parte din produse aici in Suedia :D.

    Apropo de Suedia, sa stii ca si aici Black Friday-ul tine tot vreo 2 saptamani, ca-n Romania. Si multe magazine au ofertele de ochii lumii, adica false. Deci nu e doar o chestie a romanilor, cred ca e o febra general valabila a oamenilor din marketing. Totusi am prins oferte frumoase pe site-urile pe care le pandeam eu 😀 . Deci unele magazine chiar nu fac manevre.

    1. Adevărul este că magazinele care se repsectă au reduceri dar la vola.ro a fost o țeapă totală cu vacanțele, city-break-urile și chiar cu biletele de avion. Speram din tot sufletul să fie serioși în privința reducerilor dar se parecă nu a fost așa! Mă bucur că măcar tu ai reușit să achiziționezi produsele dorite! :*

Leave a Response