Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Life

Am dat startul poveștii mele Pandora!

Acum câteva zile am hotărât să intru și eu în povestea Pandora. Recunosc că și până acum eram fascinată și captivată de bijuteriile Pandora, însă recent m-am gândit să-mi scriu povestea vieții pe noua mea brățară.

Deși mi-am mai achiziționat bijuterii Pandora, nicicând nu am fost mai hotărâtă și mai bucuroasă de bijuterii, cum am fost de această brățară.

Mereu mi-a plăcut să-mi pun la loc sigur povestea vieții, să imortalizez momente speciale și să materializez printr-un omagiu fiecare amintire și clipă de fericire din viața mea.

dsc_0543

Când mă gândesc la pasiuni, prima care îmi traversează mintea este fotografia. De ce? Pentru că imortalizez momente speciale, unice, le transpun în ceva nemuritor, cred că asta este explicația și pentru noua pasiune ce presupune colectarea de talismane reprezentative.

Povestea mea începe cu achiziționarea brățării. Momentul achiziționării reprezintă ceva special pentru mine, deși mi-ar plăcea să divulg acest “ceva special”, nu pot, este foarte personal.

Bijuteriile sunt frumoase, dar mă bucur enorm că în sfârșit le sunt atribuite și alte funcții, nu doar estetice.

O bijuterie cu poveste este ceva deosebit, cel puțin pentru mine, și sunt convinsă că există foarte multe femei care gândesc la fel.

Momentele speciale ale vieții, le vrei păstrate cu orice preț, chiar dacă cel mai sigur loc se află în suflet.
Primul meu charm cred că va fi o inimă, cu siguranță ar simboliza povestea actuală a vieții mele, apoi îmi doresc enorm un charm ce va simboliza pasiunea mea nemărginită pentru călătorii. Pe parcurs… cu siguranță voi avea o mulțime de povești cuprinse în talismanele mele, pe care am să le împărtășesc cu voi.

Acum că am terminat cu povestea și explicațiile pentru cât de fabuloase sunt aceste minunate bijuterii menite să ne contureze frumos viața, am să vă explic și ce trebuie să aveți în vedere când achiziționați o brățar[ Pandora.

1.Alegerea modelului. Există brățările fixe, clasice și essence. Eu am optat pentru brățara clasică, deoarece doresc să îmi tipăresc povestea folosindu-mă de cât mai multe talismane.

2.Ghidul pentru mărimi. Atunci când hotărăști să îți achiziționezi o brățară Pandora, ai mare nevoie de ghidul pentru mărimi. Acest ghid constă în măsurarea corectă a încheieturii mâinii, adăugând apoi 2 centimetri, spațiu pentru talismane.

3.Talismanele. Când talismanele sunt tot ce ți-au mai rămas de pus la punct, ei bine, acestea vor veni odată cu evenimentele tale.
Acestea pot fi primite cadou sau le poți achiziționa ca omagii a diverselor evenimente semnificative.

Pentru fiecare femeie care iși dorește brățara Pandora, cu siguranță nu are ce regreta, investiția este una mai mult decât sentimentală. Banii vin și pleacă, poveștile rămân.

2 Comments

  1. Si mie imi sclipesc ochii dupa bratarile Pandora de ceva vreme. Cea fixa este preferata mea :D. Insa aman ceva timp achizitia aceasta, pentru ca anul acesta mi-am luat deja doua ceasuri. Cand eu de fapt credeam ca o sa-mi permit doar unul :)). Deci oricum a fost cu noroc anul acesta in materie de accesorii. Sa porti cu drag bratara! Este foarte frumoasa! ♥

    1. În primul rând îți mulțumesc și te pup! Eu inițial nu prea am vrut brățara și mi-am cumpărat alte chestii de la Pandora, când am devenit membră în fan grup Pandora, am înțeles care este de fapt mesajul pe care îl transmit brățările! Și eu mi-am achiziționat un cceas Fossil, deci se pare că avem pasiune comună pentru astfel de accecesorii! Să porți fericită și iubită toate accesoriile achiziționate în anul acesta! :*

Leave a Response