Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyMake-Up

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance – Review

Am revenit în țară după o scurtă vacanță destul de frumoasă, de care am profitat din plin și pentru a face câteva cumpărături în materie de make-up.

Cum știm prea bine… în magazinele noastre de cosmetice nu avem o diversitate foarte mare, astfel mi-am făcut o mică listă încă de acasă cu tot ceea ce doresc să cumpăr din Dubai.
Dubai Mall, primind titlul de cel mai mare mall din lume, are o diversitate de magazine unde găsești aproape tot ceea ce-ți dorești, un fel de rai al femeilor. :))

Sephora din Dubai Mall a fost primul obiectiv vizitat de mine în Dubai :)). Cum am mai vizitat Dubaiul anul trecut, mi-am permis să-mi iau și două zile doar pentru cumpărături, nu neapărat pentru vizitat/explorat diverse locuri cunoscute.

Revenind la ale noastre, printre cele câteva chestii în materie de make-up pe care le-am achiziționat se regăsește paleta Modern Renaissance de la Anastasia Beverly Hills.

Aveam de mult timp în plan să-mi achiziționez câteva produse best seller ale brandului Anastasia Beverly Hills, chiar înainte de a fi lansată paleta Modern Renaissance, însă nu voiam să le comand de pe vreun site, voiam să le văd cu ochii mei și să le pot testa prigmentația. Nu aveam timp să ajung tocmai în Băneasa pentru a o vedea… deci am așteptat momentul oportun.

Azi vorbesc strict despre paleta Modern Renaissance, care după părerea mea este excelentă.
Paleta conține 14 culori, dintre care doar 3 sunt sidefate, celelalte sunt mate (ceea ce m-a făcut să o cumpăr cu încredere). Nu am o problemă cu nuanțele sidefate, însă nu am atâtea evenimente încât să le folosesc prea des, probabil de asta mă rezum la cele mate și cumpăr în general palete ce conțin mai mult culori mate.
Pe lângă cele 14 nuanțe absolut fabuloase, în paletă găsim și o pensulă cu două capete ce ajută la aplicarea și respectiv, blenduirea fardului. Și da… înclusiv pensula bonus este extraordinară, e o pensulă foarte bună cu ajutorul căreia obținem rezultatul dorit, dar totuți pe măsura talentului nostru de a machia. Am să atașez mai jos și o poză cu pensula:

Pigmentația culorilor este desăvârșită! Pe lângă faptul că dispune de nuanțe frumoase și foarte pigmentate, acestea se și blenduiesc foarte ușor din pricina texturii fine. Cu siguranță calitatea se observă de la prima vedere, pur și simplu te vrăjește pigmentația, textura și gândul că poți realiza foate multe look-uri extraordinare cu aceasta. Te vrăjește chiar și ambalajul… acel roz pudrat din catifea cu care este acoperită paleta… îi dă un aer vintage și nou, concomitent.

Nu am apucat să o folosesc intens, am făcut doar câteva machiaje de zi care consider că mi se potrivesc mie, testând decomadată doar nuanțele de mov… care aporpo, mi se pare superbe. Efectiv nu am un cuvânt rău de spus la adresa acestei palete de la Anastasia.

Dacă mă urmăriți pe instagram puteți vedea în general că sunt machiată în aceste nuanțe în pozele recente, și vor urma și altele căci nu mă mai pot dezlipi de această paletă fabuloasă (mă puteți urmări pe instagramul meu pe care-l găsiți AICI).

Pentru că sigur vreți să vedeți și pe piele nuanțele, am făcut un colaj cu cele 14 nuanțe `înșirate` pe brațul meu:)). Sper să vă ajute:

Cu siguranță o recomand din tot sufletul, atât pentru cele ce practicați o meserie în acest domeniu dar și pentru cele ce o doriți pentru uz personal… în ambele cazuri este un must-have.

Lista de cumpărături din Dubai nu a cuprins doar paleta de a Anastasia, deci revin zilele următoare și cu un review pentru paleta Tarte Amazonian Clay Matte, care nu se îndepărtează deloc de calitatea pe care o găsim în paleta Modern Reinasssance.

2 Comments

  1. Arată foarte bine paleta, iar nuanțele sunt exact genul pe care le folosesc și eu :D. N-am încă un produs de la Anastasia Beverly Hills, dar sigur îmi voi lua și eu ceva pe viitor. Deocamdată aștept să mai termin din cele pe care le am, altfel iar îmi expiră fără să apuc să le folosesc (am mai pățit așa în trecut, din cauză că nu mă puteam tempera la cumpărături) :))

    1. Eu am o mulțime de chestii, dar nu le las să expire, le donez prietenelor… îmi pare rău să le uit într-un portfard când știu că altcuiva poate i-ar folosi, căci de temperat la cumpărături nici nu poate fi vorba. Abia aștept să plec iar din țară să îmi cumpăr și mai multe produse Anastasia, sunt absolut fabuloase. Sper să-ți achiziționezi ceva Anastasia, curând… raportul calitate preț este excepțional. :*

Leave a Response