Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyDiverseLifestyle

Barnangen – ritualul tău zilnic de îngrijire

Azi m-am trezit cu chef de a face un mic review la produse de îngrijire după ce le-am acordat câteva zile pentru a le testa în detaliu. A trecut ceva timp de când n-am mai scris despre produse de îngrijire, probabil pentru că m-a acaparat prea tare zona de make-up și cea de travel.

Setul de la Barnangen mi-a sosit acum câteva zile sper testare, pentru asta țin să le mulțumesc celor de la BuzzStore pentru că m-au ales în această campanie.
Barnangen Stockholm este un brand nou în România, dar care se va propulsa rapid căci după testarea produselor, eu am rămas cu o impresie plăcută.

În general nu pun prea mare preț pe gelul de duș pe care-l folosesc, iar ca loțiune de corp am rămas fidelă brandului Victoria`s Secret. Deci în ultimele zile mi-am ieșit din zona de confort și am testat cu entuziasm produsele de la Barnangen. Ba tot cu atât de mult entuziasm am făcut și un scurt shooting foto, dacă îl pot numi așa… în care am pus în valoare produsele Barnangen, tocmai pentru că încerc să pun suflet în fiecare articol de pe blog.

Coletul pe care l-am primit conține trei produse Barnangen din gama Nordic Care, pentru piele normală și uscată, dar și un calendar, câteva mostre pe care am să le împart prietenelor mele, ghidul produselor+pașii campaniei, dar și un coșuleț cu câteva chestii foarte simpatice a căror denumire sincer, n-o știu… dar și trei bureței de baie de culoare mov.

Gelul de duș pentru piele normală și uscată

Cu sigurnață gelul de duș din gama Nordic Care este unul dintre cele mai bune geluri de duș pe care le-am folosit de-a lungul timpului. Îmi place foarte tare textura pe care o are și mai ales efectul pe care-l are asupra pielii după baie.
Acest gel de duș conține ovăz, 5% cold cream și cele mai răspândite cereale din Suedia, probabil acesta este amestecul ce îi dă un miros extrem de subtil și plăcut.

Loțiune de corp Caring pentru piele normală și uscată

Cum spuneam mai sus, am folosit în ultimii ani doar loțiuni de corp Victorias Secret, dar nu mi-a displăcut ideea de a încerca altă marcă și spre surprinderea mea, mi-a plăcut. Principalul motiv pentru care-mi place această loțiune de corp este faptul că mirosul ei este derivat din gelul d eduș și practic se îmbină perfect ambele după baie, pe lângă faptul că lasă o piele extrem de catifelată.

Balsamul de corp All Over Rescue

Sincer mi-a plăcut extrem de tare flaconul acestui balsam de corp, deoarece îl pot lua cu ușurință cu mine-n vacanțe. Îmi place textura, mirosul și evident… faptul că îmi hidratează pielea și redă delicatețea.

Testând câteva produse din gama Nordic Care m-a făcut să fiu curioasă și-n legătură cu gama Nordic Rituals, chiar intenționez să le încerc curând dar mai ales am să vă recomand cu drag toate produsele testate de mine și prezentate mai sus.

Recunosc că cel mai mult m-a atras gelul de duș, îl folosesc cel mai des și parcă de fiecare dată mă surpirnde plăcut după utilizare, cred că n-am să mai renunț curând la el pentru că mă ajută să am un ritual de relaxare minunat.
Pentru mai multe detalii în legătură cu produsele Barnangen vă invit să vizitați site-ul acestora pe care-l găsiți cu un click AICI.

6 Comments

  1. Nu știam eu foarte multe despre produsele celor de la Barnangen și mă bucur maxim că am dat peste articolul tău ^_^. Par produsele ideale pentru pielea mea pretențioasă și sper să fiu șa fel de încântată ca tine.

    1. Mă bucur că ai articolul meu te-a ajutat! Ei bine da, chiar sunt ok și nici nu mă așteptam. În primul rând eu sunt pretențioasă la mirosuri, trebuie să fie un miros cât mai subtil dar plăcut, aici a primit gama lor un mare plus, apoi gelul de duș m-a lăsat maxim de încântată! Aștept să revi cu o părere după ce le folosești și tu! :*

  2. Am folosit cateva geluri de dus Barnangen de cand m-am mutat in Suedia si sunt multumita de ele. Imi place ca au o aroma finuta. Ma bucur ca au aparut si in Romania, ca atunci cand o sa ma intorc in tara o sa pot folosi in continuare aceste produse ^_^.

    1. Eu am să rămân cred că o lungă perioadă de timp la gelul lor de duș, e absolut divin. Ce-i drept sunt super ok și loțiunile de corp, însă eu le prefer pe cele de la Victoria, însă gelul de duș e super.

      1. Care mai exact este lotiunea ta preferată de corp de la Vicoria’s Secret,pt.ca din cate am vazut eu sunt de mai multe feluri?

Leave a Response