Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Sănătate

Beneficiile apei micelare în curățarea tenului

De-a lungul anilor am avut un ten cu foarte multe probleme. Datorită faptului că se încadra în categoria tenului gras, era foarte greu să reușesc să găsesc produsele de îngrijire care să dea rezultate eficiente.
Cu tenul meu acneic, nu a fost deloc ușor să mă „lupt” de-a lungul anilor.

Am consultat diferiți dermatologi și am luat tratamente pe bază de antibiotic și vitamine. Tratamentele la care am apelat în anii precedenți, mi-au adus o serie de probleme gastrice, dar asta este altă poveste.

nivea

În prezent, am reușit să înving în „lupta” cu acneea (am să vă povestesc într-un viitor articol cum am reușit să combat acneea), și mă bucur de un ten destul de ok în comparație cu problemele din trecut.
Bineînțeles că am o mulțime de urme ale acneei, dar nu foarte evidente.

Cum am avut atâtea probleme ale tenului, îngrijirea corectă a acestuia constituie cel mai important lucru petru mine.
Un prim pas pentru îngrijirea corectă a tenului îl reprezintă curățarea. Prin curățarea tenului înțelegem eliminarea stratului de machiaj pe care l-am purtat de-a lungul zilei, sau pur și simplu eliminarea particulelor de praf și alți microbi ce au intrat în contact cu tenul.

O curățare corectă se face cu apă și un săpun benefic tipului tău de ten (uscat, gras, mixt).
După curățarea de mai sus, nu trebuie să uităm de noua inovație și anume, apa micelară.

Apa micelară este un amestec de apă și ulei. Cum bine știm, apa și uleiul nu se amestecă dacă le punem într-un pahar. Se pare că specialiștii au reușit cumva să combine apa și uleiul rezultând molecule numite micele.

Pentru curățarea în profunzime a tenului fără să îl usuce, apa micelară este produsul perfect. Consider că nu ar trebui să lipsească din arsenalul de frumusețe al femeii.

Apa micelară este foarte ușor de folosit.Eu folosesc Caring Micelar Water de la Nivea și sunt foarte mulțumită de rezultat.
Aceasta se aplică direct pe piele cu ajutorul unei dischete demachiante și fără clătire după aplicare.
Pe lângă aplicarea care nu este deloc costisitoare, rezultatele nu întârzie să apară și cu siguranță o veți îndrăgi foarte repede și va ocupa un loc de cinste pe raftul din baie sau pe noptiera de lângă pat.

Leave a Response