Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Diverse

Bijuteria cu tematică, cel mai frumos cadou de Crăciun

Știți că ne aflăm în perioada aceea a anului în care dăruim și primim din suflet, ne regăsim și încercăm să fim mai buni. De cele mai multe ori vrem să ne arătăm afecțiunea față de cei dragi prin micile atenții ofertite în aceste momente speciale din an.

În general iubesc să ofer cadouri împachetate frumos, cu multă dedicare și pun mult suflet atunci când le cumpăr și ambalez. Îmi place să și primesc, însă cea mai mare fericire o am atunci când dăruiesc ceva din suflet cuiva care primește cu drag.

Cum perioada aceasta este preferata mea, mereu mă gândesc cu ceva timp înainte ce cadouri aș putea să dăruiesc celor dragi, pentru că eu sunt foarte pretențioasă în alegerea cadoului potrivit, fac research cu aproximativ o lună înainte și încep să-i interoghez subtil pe toți cei apropiați pentru a-mi face o idee despre ceea ce-și doresc.

Întotdeauna am fost de părere că atunci când trebuie să dăruiești ceva unei femei, nu vei da niciodată greș cu o bijuterie. Femeile adoră bijuteriile indiferent de metalul din care sunt confecționate, asta pentru că noi iubim esteticul, iubim bijuteriile care de cele mai multe ori fac diferența într-o ținută și o completează perfect.

De câțiva ani a apărut pe piață conceptul de bijuterie personalizată. Mi se pare o idee extraordinară de cadou o bijuterie personalizată. De ce? Pentru că este unică și faptul că s-a intervenit asupra aspectului cu multă grijă pentru a grava ceva, îi dă un aer special și o încărcătură emoțională puternică.

Deși nu mă dau în vânt după bijuterii, îmi place enorm să le văd și să le am, mai puțin să le port. Port cu greu doar cercei și inelul de logodnă, uneori o broșă pentru a da un aer elegant unui outfit.

Fiind luna cadourilor, bijuteriile cu tematică de Crăciun sunt un dar perfect pentru orice femeie care iubește această perioadă.
Cei de la Chic Bijoux s-au gândit la toate și astfel au conceput o categorie întreagă de bijuterii dedicate Crăciunului dar și o categorie de bijuterii personalizate, lucru ce mie mi-a plăcut enorm pentru că aici puteți găsi o gamă variată de bijuterii pentru toate gusturile.

Personal îmi place de sărbători să mă mobilizez și să am totul cu tematică, de aceea am tresărit la o pereche de cercei din argint în formă de fulg din categoria bijuteriilor special concepute pentru Crăciun, confecționați din argint 925 premium.

În categoria bijuteriilor de Crăciun pe care o găsiți Aici, puteți să alegeți pentru partenera, sora, mama sau chiar prietena cea mai bună o bijuterie personalizată care-i va aduce zâmbetul pe buze.

Cum spuneam mai sus, nu prea port bijuterii, însă am o mulțime și tot mai cumpăr sau primesc din diferite părți iar asta nu poate decât să mă bucure pentru că pot spune că sunt colecționară.

Căci adusesem vorba despre cercelușii fulg, de pe Chic Bijoux, se pare că i-am primit și este genul de cadou care pe mine m-a făcut să zâmbesc și să-i păstrez în fiecare an pentru această perioadă. Alături de cercelușii mult doriți, am primit și o broșă foarte bine lucrată în formă de brăduț.

Nu știu cum reacționați voi la surprize și cadouri dar pe mine cadoul marca Chic Bijoux m-a făcut extrem de fericită și am să port cu drag cerceii și broșa în fiecare Crăciun.

Leave a Response