Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Călătorii

Călătorește cu Vola.ro

Cum vara încă nu s-a terminat iar unii dintre voi abia acum completați nerăbdători cererea pentru concediu, vă vin în ajutor cu alegerea agenției de turism către diverse destinații, pentru relaxarea de care aveți nevoie.

Cum probabil v-ați săturat de vizitat locurile extraordinare ale țării noastre, vreți să vă lărgiți orizonturile și să cunoașteți și alte locuri ale Europei.

Pentru cei mai pretențioși, vola.ro, vă pune la dispoziție și city break-uri înafara Europei, mai exact vă oferă vacanța mult visată pe plajele din Dubai.

Atunci când consultați agențiile de turism, contează foarte mult să cunoști păreri ale oamenilor care au călătorit cu agenția cu care dorești colaborarea. Astfel, m-am gândit să vă fiu la dispoziție cu sfaturi despre agenția de turism la care am apelat acum câteva luni pentru city break cu destinația în orașul iubirii, Paris dar și către Roma.

Vola.ro, vă este la dispoziție cu city break-uri pentru toate gusturile, perioadele și buzunarele.
Eu și prietenul meu, am călătorit de două ori cu vola.ro și am fost destul de mulțumiți de serviciile lor.

Vola vă pune la dispoziție în prețul city break-ului, biletul de avion, dus-întors și cazarea la hotelul pe care îl alegi în funcție de suma dorită și condițiile raportate la dorințele dumneavoastră.

Despre transportul de la aeroport la hotel, pot să vă spun că nu intră în prețul city break-ului, deci va trebui să alocați o sumă medie din bugetul de vacanță pentru a plăti transportul până la hotel, prețul este raportat la distanța dintre aeroport și hotelul ales de dumneavoastră, în descrierea city break-ului aveți și distanța exactă de la aeroport la hotelul ales.

Este bine de știut că bagajul de cală nu intră în prețul biletului de avion, deci trebuie plătit pe aeroport (se poate plăti și online), bagajul de mână este gratis și nu este nevoie de alte proceduri. Având în vedere că un city break durează maxim o săptămână, însă majoritatea se desfășoară pe o perioadă de 3-4 zile, bagajul de mână este suficient.

Deci, dacă ai decis să călătorești cu Vola, grăbește-te să prinzi city break-ul dorit, și distracție plăcută!

Leave a Response