Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Ce tuș folosim pentru un make-up reușit

De-a lungul timpului am tot încercat să găsesc produsele de make-up potrivite. Cum fără să încerci cât mai multe branduri, nu ai cum să știi ce este de calitate și ce nu, am testat tot ce am putut și mi-a permis și bugetul.

Când vine vorba de tuș, este o alegere extrem de grea, toate știm cât de complicat este să reușești două codițe identice sau cât de neîndemânatice ne simțim când descoperim o linie mai groasă decât cealaltă sau mai strâmbă. Există femei care chiar nu știu deloc să traseze două dungi cu pensula tușului, indiferent de calitatea acestuia… de multe ori rezultatele bune se rezumă și la pricepere.

Recunosc, nu sunt cea mai pricepută dar nu mă plâng, plus că de ceva timp mă tot gândesc la niște cursuri de automachiaj. Revenind, am cochetat o perioadă cu desenul grafic, deci oarecum, nu sunt chiar un dezastru la simetrie, însă îmi doresc totul perfect.

De multe ori avem impresia că precizia stă în pensula tușului pe care îl folosim, ei bine, eu sunt de altă părere, cred că totul constă în calitatea tușului pe care îl folosim dar și în priceperea noastră.
Am să vă prezint câteva tușuri pe care eu le-am folosit, testându-le cu multă atenție, în căutarea produsului perfect.

1.Catrice, Eye Matic Dip Liner, Waterproof –Probabil v-ați dat seama din nume că acesta este un tuș waterproof, pe care sinceră să fiu îl ador atâta timp cât nu trebuie să mă demachiez. Este foarte greu să te demachiezi după ce ai folosit un produs waterproof, dar nu imposibil.

3

Sunt destul de mulțumită de acest tuș, îmi place foarte mult pensula, deoarece este extrm de ușor de conturat cu aceasta, se manevrează cu ușurință, iar calitatea tușului este vizibilă deși prețul este destul de mic.

2.Astor, Perfect Stay 24 h –Tuș gen stilou, acesta permite trasarea liniei cu rapiditate și ușurință, însă calitatea lasă puțin de dorit. Deși Astor este un brand destul de calitativ pe piața cosmeticelor, acest tuș nu este tocmai pordusul cheie al calității lor. Culoarea nu este intensă cum ar trebui, și cu siguranță nu rezistă 24 de ore.

2

3.Max factor, MasterPiece –Ca și cel de mai sus, este tot un tuș gen stilou. Nu este deloc un produs extraordinar, nu îl recomand, deorece nu ajunge la calitatea pretinsă. Când vorbim de Max Factor, ne așteptăm la o calitate superioară față de multe branduri. Am avut produse Max factor extrem de calitative, însă acest tuș nu m-a convins.

dsc_0598

4.Essence, Liquid Ink –Deține o pensulă moale, ce-i drept, genul de pensulă ce nu îîi conferă precizie.Este foarte greu de trasat o linie și o codiță perfectă cu o astfel de pensulă, însă eu mă declar mulțumită de acest tuș. Este destul de concentrat, negrul este foarte intens și rezistă cât de cât. Pot spune că la prețul mic pe care îl are, îl recomand fetelor cu dexteritate și pricepere de trasare.

1

În concluzie, dintre cele patru branduri, recomand tușul Catrice și Essence, celelalte le puteți folosi pentru o codiță cât mai reușită, deoarece tehnologia tușului stilou, permite trasarea perfectă a codițelor pentru un make-up reușit.

Mai jos, v-am lăsat o poză care vă va convinge despre intensitatea culorii fiecărui tuș de mai sus.

4

6 Comments

 1. Am o colecție întreaga de tușuri pe care nu le folosesc, întrucât am ochii sensibili și cam toate îmi provoacă iritații…
  Sora prietenului meu, care are aceeași problemă, mi-a recomandat zilele trecute un tuș de la Maybelline. Lasting Drama, parcă. Ieri l-am încercat prima dată și pot spune că e chiar bun pentru prețul pe care îl are (vreo 25 lei, parcă, în dm) . Nu irită ochii și mi-a rezistat eroic toate cele 12 ore de lucru fără să se întindă, strângă sau altele. A trebuit să lucrez un pic la ochiul stâng până m-am obișnuit cu pensula :))
  Recomand cu drag! :* :*

  1. Eu acum folosesc unul de la Catrice și intenționam să cumpăr unul de la Guerlain, dar mulțumesc mult pentru pont, cred că am să-l achiziționez pe cel de care mi-ai spus! Sunt foarte mulțumită de cel Catrice dar cumpăr și altele pentru a le testa și face review-uri aici pe blog! AM avut o perioadă când și ochii mei erai iritați de la orice produs cosmetic dar după ce nuam mai folosit machiaj o săptămână și ceva, și-a revenit totul la normal! :* :*

 2. Nici eu nu mă prea machiez, dar ochii mei sunt praf chiar dacă trec săptămâni bune fără să pun machiaj pe față…
  De ăsta sunt momentan mulțumită…
  Ce mascara recomanzi? Tocmai am terminat ceva de la Dior, dar momentan nu îl pot achiziționa din nou, pentru că bugetul mi-e limitat, având alte priorități… Deci dacă știi ceva sub 100 lei, ar fi perfect!
  Mulțumesc frumos!! :3 :* :* :* :*

  1. Da, chiar știu! Eu folosesc acum o mascara super, despre care am să și scriu zilele astea! Givenchy Noir Couture, varianta mini pentru călătorie! Eu am mereu nevoie de produse cât mai micuțe ca dimensiune ca să le pot îndesa în bagaje! :D.:*

 3. Îți mulțumesc frumos! Cu siguranță îl voi căuta și eu!
  Prefer produsele în recipiente mici, deci, e perfect.
  :* :* :*

  1. Este chiar super! Îl recomand! Îl găsești în Sephora sau Debenhams iar prețul pentru cel mini este până în 100 de lei!????

Comments are closed.