Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DivertismentFilme și Seriale

Cele mai așteptate seriale care reîncep în luna octombrie

Cum luna septembrie este aproape de final, am să vă pun în temă cu cele mai de succes seriale care reîncep în luna octombrie, și vă asigur că sunt multe iar veștile bune pentru fani, nu întârzie să apară.

După o pauză suficient de lungă, serialele voastre preferate, reîncep cu forțe noi și cu siguranță vă vor capta atenția și vă vor convinge să vă petreceți tmpul ore întregi în fața televizorului sau calculatorului.

Luna octombrie debutează cu câteva seriale care au cu siguranță fani prin rândul cititorilor de pe blogul meu.

3 Octombrie –reîncep serialele Madam Secretary (sezonul 3), Shameless (sezonul 7), Elementary ( sezonul 5). Se pare că tot în această zi, începe și un nou serial care va avea cu siguranță succes, eu chiar intenționez să îl trec pe lista mea de seriale pe care trebuie să le văd. Așadar HBO, ne aduce pe micile ecrane noul serial Westworld.
Acest serial se anunță a fi foarte bun, mai jos am să vă las trailerul.

4 octombrie –Este ziua când serialul pe care sunt sigură că l-ați așteptat, revine. Este vorba despre Scorpion (sezonul 3 episodul1).

5 octombrie –Așteptarea a luat sfârșit pentru reînceperea serialelor Flash (sezonul 3) și The Mindy Project (sezonul 5).

6 octombrie –Va aduce micile ecrane primul episod din sezonul 5 al serialului de mare succes, Arrow.

11 octombrie –Serialele Supergirl (sezonul 2) și 2 Broke Girls (sezonul 6), reîncep în forță.

12 octombrie Chicago Fire (sezonul 5) este cel mai important serial care reîncepe în această zi.

14 octombrie –Toți fanii Supernatural vor fi extrem de încântați de primul episod al sezoului 12.

18 octombrie –Debutează cu primul episod al sezonului 3 al serialului Jane The Virgin.

22 octombrie –Este poate cea mai importantă zi a lunii, deoarece cu toții știm despre succesul serialului The Vampire Diares. Sezonul 8 al serialului cu siguranță este extrem de așteptat de toții fanii, deci așteptarea voastră va lua sfârșit în data de 22 octombrie.

24 octombrie –Ca și ziua de 22, este o zi mult așteptată deoarece reîncepe The Walking Dead (sezonul 7). Un alt serial care reîncepe este Talking Dead (sezonul 6).

Vă doresc vizionare plăcută deoarece aceasta este luna în care reîncep cele mai îndrăgite seriale.

Leave a Response