Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Divertisment

Cele mai bune seriale care reîncep în luna septembrie

Deși vara este deja pe sfârșite, printre toate veștile proaste pe care ni le aduce toamna, am să vă dau câteva vești bune despre serialele voastre favorite.
Cum fiecare are modul propriu de relaxare, mulți dintre noi ne relaxăm privind un serial bun. Nimic nu se compară cu zilele ploioase și un serial perfect.

Fiecare are preferințele lui când vorbim de genul serialelor, dar chiar și așa, împărtășim multe preferințe comune, deoarece un serial bun va fi mereu apreciat.

În această toamnă, vor reîncepe o mulțime de seriale și m-am gândit că v-aș fi de mare ajutor dacă v-aș da câteva informații referitoare la data începerii noilor sezoane din serialele voastre preferate.

Septembrie, debutează cu primul episod din sezonul al doilea al serialului Narcos, mai exact, serialul începe pe data de 3 septembrie 2016. Așteptarea nu este foarte mare, deci, fanilor, mai aveți mai puțin de o lună până la noi episoade din serialul vostru preferat.

15 septembrie este o dată pe care trebuie neapărat să o rețineți. American Horror Story, revine cu primul episod al sezonului 6. Cum de-a lungul timpului, serialul a devenit extrem de popular, cu siguranță este o veste extraordinară pentru fani.

Gotham, The Bing Bang Theory și Lucifer, vor reveni în data de 20 Septembrie. Cu siguranță există o mulțime de fani care așteaptă cu sufletul la gură această dată.

Brooklyn Nine-Nine, urmat de NCIS, New Girl și Scream Queens, sunt vedetele zilei de 21 septembrie. Deși Scream Queens nu se găsește subtitrat în limba română, deocamdată, sper ca totuși să vă bucure primul episod al sezonului 2.

Data de 22 septembrie, vine cu un serial îndrăgit de mulți dintre voi, Modern Family.

Cel mai așteptat serial al lunii, reîncepe pe data de 23 septembrie și este vorba despre Grey`s Anatomy.

Spre finele lunii, pe data de 26 septembrie, serialele Once Upon A Time și Quantico, sunt cele ce încheie apariția unor noi sezoane a celor mai așteptate seriale.

Vă doresc vizionare plăcută!

Leave a Response