Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Fashion

Cu ce accesorii încep primăvara 2017?!

Am tot scris în materie de beauty și azi chiar am chef de puțin fashion. Fiind începutul lunii, am început să-mi reorganizez hainele, cosmeticele, produsele de îngrijire dar mai ales accesoriile. Adevărul este că majoritatea femeilor nu pun prea mare preț pe accesoriile pe care le poartă și nu le adaptează la sezon, personalitate sau ținută.

Eu îmi cumpăr accesorii zilnic, dar nu toate pot fi purtate în orice sezon sau cu orice outfit, astfel azi vorbesc despre șase accesorii foarte utile mie, care pot fi purtate foarte ușor.

Geanta – Mai exact am două genți pe care le iubesc foarte mult. Nu sunt toate, dețin destule gentuțe însă doar două sunt preferatele mele și le păstrez mereu în husa lor pentru a le feri de diverși factori.
Da, mă declar fană a genților Guess, chiar mi se par foarte plăcute din punct de vedere estetic dar și calitativ iar prețul este unul convenabil.

Gentuța mică – o iau peste tot când nu am ceva mare de cărat după mine, plus de asta completează foarte frumos un outfit casual sau chiar elegant datorită zalelor din componența curelei.
Am ales acest imprimeu deoarece este destul de în vogă în acest sezon iar culoarea este pe placul meu. Gentuța o am dintr-un magazin din mall-ul Burjuman din Dubai și o iubesc atât ca pe un accesoriu preferat dar și ca pe un suvenir deosebit din vacanță.

Geanta de dimensiuni mai mari… este cea pe care o scot mai rar la plimbare. De ce? Pentru că îmi place să nu car prea multe lucruri după mine atunci când ies să mă relaxez, merg la facultate sau să rezolv ceva. Este o geantă elegantă care nu se poate purta în orice combinație. Este un accesoriu deosebit deoarece am primit-o cadou acum câteva luni, deci are o semnificație aparte.

Rucsacul – Este accesoriul fără de care nu aș mai putea să plec în orice escapadă, că e la munte, la mare, la Paris, Amsterdam, Milano sau Abu Dhabi, rucsacul este fashion și util. Rucsacul meu este locul de depozitare a orice se poate îndesa în el când vine vorba de bagaj de mână sau când ies la o plimbare relaxantă prin parc încălțată-n adidașii mei preferați. L-am cumpărat acum ceva timp din Zara și chiar îmi doresc unul identic, sper să reușesc să-l mai găsesc pe undeva prin magazinele Zara deși am în wishlist un rucsac marca Victoria`s Secret.

Portofelul și ochelarii de soare Cat-Eye – Mereu trebuie să am un protofel încăpător dar și fashion în același timp. Am nevoie de loc unde să-mi țin banii, plasturii, garanțiile, facturile și mai ales cardurile de credit și în special cele de fidelitate. Întotdeauna culoarea preferată de mine la un portofel a fost negrul. Mi se pare că-l pot asorta cu orice ținută atunci când nu am chef să port mai nimic după mine, nici geantă, nici rucsac.

Portofelul pe care-l am acum este marca Victoria`s Secret și este cumpărat din magazinul cu același nume din Dubai. Îmi plac foarte mult accesoriile Victoria`s Secret dar din păcate în România nu există acest brand, așa că îl caut mereu cu interes în fiecare țară în care merg.

Ochelarii Cat-Eye sunt în vogă și pe val sezonul acesta iar fizionomia îmi permite să port orice tip de ochelari de soare.

Brățările Pandora – Sunt parte din mine, au povestea vieții mele și le port mereu cu atitudine. Pandora a devenit de mai bine de o jumătate de an, o adevărată pasiune. Nu este deloc un brand ieftin însă își merită fiecare bănuț investit. Nu-mi pare rău de cei aproape 3500 de lei investiți în ceva ce-mi conturează frumos viața. Am doar talismane cu semnificație, cu poveste în spate, procurate din țări pe care le-am vizitat dar și din România. Mai jos v-am lăsat o poză cu brățăricile mele iar fiecare charm are o poveste extraordinară.

Ceasul – Mereu ceasul este un must-have, sau cel puțin așa-l consider eu. Deși nu-l port tot timpul, deoarece-mi zgârie puțin brățările, ceasul definește frumos un outfit. Eu îl port mereu pe mâna stângă deși cunosc persoane care-l poartă și pe dreapta.

Am un singur ceas pe care l-am cumpărat acum un an de la Fossil și intențiinez pe viitor să-mi cumpăr altul dar argintiu și sper la un Tissot, chiar dacă nu este deloc prea ieftin. În general eu prefer calitatea nu cantitatea și consider că atunci când investești bani în accesorii, haine și mai ales cosmetice de brand, investești în tine.

Un alt accesoriu pe care-l port cu drag și nu contează dacă se asortează sau nu, este inelul de logodnă. Rafinat, din aur alb, cu un singur diamant micuț care nu iese foarte mult în evidență… este cel mai frumos accesoriu al meu și îl port mereu cu încredere și atitudine.

2 Comments

  1. Şi eu am o pasiune aparte pentru ceasuri. Obligatoriu de la firme cunoscute. Am doua Casio, unul Orient, unul Swiss, unul Citizen Eco-Drive si unul Fossil. Anul trecut am zis ca Fossil-ul e ultimul. Acum… eu stiu :))

Leave a Response