Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Sănătate

Cum să ai unghii lungi și sănătoase

13340396_1087667337972679_1523674433_o Încă de când eram foarte mică, visam să am unghiile lungi și frumoase așa cum vedeam la unele fete mai mari ca mine, dar cum eu am trait în vremea în care cuvântul părinților încă mai cântărea destul de mult, nu aveam voie să fac chiar de capul meu și am așteptat să împlinesc o vârstă decentă.

Am crescut și m-am informat foarte bine cum pot să  am unghii lungi și sănătoase pentru că mâinile sunt cartea noastră de vizită și este foarte important să ne îngrijim de aspectul acestora.

Aveam unghii casante care se exfoliau iar oja le dăuna etrem de mult. Organismul meu avea o problemă cu lipsa de calciu, motiv pentru care avem unghii fragile.

Am reușit să trec peste această problemă tratând-o din interior în momentul în care am luat un tratament prescris de medicul dermatolog pentru combaterea acneei, bazat pe antibiotic dar mai ales pe vitamina B6 care mi-a asigurat o bază solidă pentru sănătatea unghiilor.

Vitamina B6 este necesară corpului iar organismul are nevoie zilnic de 1,3 mg. Lipsa vitaminei B6 din organsim duce la anemie, astenie și multe alte probleme ce pot influiența negativ activitatea zilnică.

Pentru a-mi menție unghiile lungi și sănătoase, nu a fost suficient să mă bazez doar pe vitamina B6.

M-am informat despre diferite remedii naturiste care să dea cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp și astfel am încercat tratamentul cu lămâie și cu ulei de ricin.

Despre tratamentul cu lămâie, pot spune că este extrem de simplu. Se taie o feliuță din lămâie și se masează unghiile, datorită vitaminelor din componență, ajută foarte mult la sănătatea unghiilor și pot să spun că funcționează.

Tratamentul naturist pe baza uleiului de ricin, face minuni nu doar cu părul ci și cu unghiile. Eu mi-am masat unghiile cu uleiul de ricin în fiecare seară înainte de culcare, timp îndelungat și proces ce s-a întins de-a lungul anilor, însă așa au devenit mult mai puternici și lungi, deci îl recomand cu toată încrederea.

Cel mai important când începeți un astfel de tratament naturist, este să vă înarmați cu multă răbdare deoarece rezultatele nu apar în câteva zile dar cu siguranță apar în timp. Nu vă descurajați dacă după o săptămână nu aveți niciun rezultat, cu perseverență, răbdare și optimism, se ajunge cel mai ușor la ceea ce vă doriți.

 

 

 

Leave a Response