Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Fashion

Cum să îți alegi costumul de baie în funcție de forma corpului

Zilele până la concediu sunt numărate, deja a început sesiunea de shopping pentru vacanța ce urmează.
Cum fiecare dorim să arătăm cât mai bine la plajă, alegerea costumului de baie reprezintă o adevărată provocare.

Vara aceasta, tendințele costumelor de baie nu s-au schimbat foarte mult față de vara anului trecut.
Am selectat câteva costume de baie în voga anul acesta care te vor ajuta să îl alegi pe cel potrivit siluetei tale.

Dacă ai sânii mari și vrei un look cât mai îndrăzneț, este recomandat să apelezi la un costum de baie cu decolteu adânc. Fie format dintr-o singură piesă sau din două, decolteul adânc iese din tipare și scoate în evidență puțin din personalitatea ta dezinvoltă.

decolteu adanc

Dacă nu dispui de un decolteu generos și ești complexată de sânii mici, sutienele cu tot felul de volane și imprimeuri vor da senzația de bust mai mare. Vara aceasta sunt în vogă costumele de baie cu imprimeurile aztece/tribale și sunt perfecte pentru ceea ce cauți. Dacă însă tot nu te mulțumește o astfel de alegere, există sutienele cu push-up, insă sunt puțin mai incomode.

aztec

Forma atletică a corpului (înaltă și fără forme prea îndrăznețe) necestită costumele de baie formate dintr-o singură piesă dar cu mici ajustări, câteva tăieturi sau chiar franjuri, reușesc să modifice structura corpului, dând impresia de forme conturate frumos.

intreg decupat forma atletica

Dacă te-a surprins vara și se apropie concediul iar tu nu ai reușit încă să dai jos burtica, trebuie să alegi cu atenție costumul de baie. Burtica nu se ascunde foarte ușor dar câteva trucuri ajută să dai iluzia că nu este prea evidentă.

Costumul de baie format din sutien și slip cu talia înaltă este ideal pentru a ascunde burtica, să nu uităm însă de culoare care trebuie să fie cât mai închisă (de preferat negru).
Costumul de baie dintr-o singură piesă și de culoare neagră, ajută să ascunzi surplusul de grăsime acumulat în zona abdomenului, insă depinde foarte mult de materialul din care este confecționat, se recomandă un material mai „șifonat”. Am să pun mai jos o imagine pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba.

costum1

Dezavantajul pentru astfel de costume este faptul că nu veți putea dispune de un bronz uniform.
Slipul cu talie înaltă, și costumul de baie dintr-o singură piesă, nu ascund doar burtica ci și vergeturile și celulita.La aceste tipuri de costume, detaliile care ajută foarte mult sunt șnururile în părțile laterale de pe șold.

Pentru a ascunde perfect celulita și vergeturile folosește un autobronzant atunci când mergi la plajă. Celulita este mult mai vizibilă pe pielea albă decât pe cea bronzată. Folosește și uleiul de plajă pentru că strălucirea sa poate ascunde aceste imperfecțiuni ale pielii.

Sper că v-am fost de folos cu aceste câteva sfaturi utile.
Pentru un concediu cât mai reușit, nu uitați că și expunerea la soare este foarte importantă, aveți AICI câteva sfaturi și vă doresc distracție plăcută!

1 Comment

Leave a Response