Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Lifestyle

Cum treci mai ușor peste o despărțire

Trăim într-o perioadă în care lumea se află într-o continuă schimbare și nimic nu prezintă siguranță.
Relațiile au început să nu mai aibă aceeași semnificație ca altă dată însă suferința în urma despărțirilor are aceeași intensitate.

Atunci când închei socotelile cu partenerul tău, cu hotărârea că drumurile voastre se despart începând din acel moment, este bine să fii foarte realistă și să accepți cu multă demnitate decizia pe care ați hotărât-o împreună.

makeupyourmind

După despărțire, urmează o perioadă destul de grea în viața ta dar nu este imposibil de trecut de această etapă. Important este să nu îți pierzi cumpătul în fața sentimentelor, și să rămâi fermă pe poziție.

Plânsul nu este o soluție! Deși avem tendința de a ne descărca prin râuri de lacrimi, este mai bine să nu exgerăm plângând toată ziua, sunt atât de multe lucruri ce ne-ar putea ține ocupate în loc să pierdem timp prețios în lacrimi.

Nu trebuie să te izolezi! Viața este atât de frumoasă și plină de neprevăzute, încât nu ai de ce să îți îngrădești singură dreptul de a te bucura de toate momentele pe care aceasta ți le oferă.

Dacă nu reușești să te împaci cu ideea că trecutul nu trebuie să te afecteze și că emoțiile nu trebuie să învingă, nu ai să reușești să cunoști din nou fericirea. Pe lângă toate astea, nu vrei să îi dai o mare satisfacție fostului tău partener văzându-te suferind.

Despărțirile sunt peste tot, nu ești singura persoană afectată în acel moment și există viață și după o relație eșuată. Găndește pozitiv, ce rost ar fi avut să stai ani într-o relație care era destinată eșecului? Mai bine acum decât mai târziu.

Ieși din casă cu prietenii! Ocupă-ți tipul cu cât mai multe activități colective. Sună-ți toți prietenii în compania cărora te simți bine și dă-i drumul la distracție, ținându-te mereu ocupată cu ceva care te face să te simți bine, gândul tău zboară de la problemele sentimentale.
Nu mai ai de dat explicații ce și cum și când, deci ai undă verde la distracție și nici nu știi cât de bine îți va face.

Leave a Response