Articol publicat în data de 11 iulie 2017 și are 861 vizualizări

Dacă spargi, poți să repari!

S-au întâmplat foarte multe lcururi în ultima vreme și nu am avut deloc timp să le relatez pe blog, ba chiar nu am avut timp nici să vorbesc prietenilor despre ele, dar să le mai și scriu…

Am primit un mesaj de la curier acum vreo trei săptămâni, cum că mă așteaptă o mică surpriză și evident că am așteptat să văd despre ce este vorba. Am rămas plăcut surprinsă atunci când printre multe alte treburi de care nu-mi vedeam capul, mai primesc și surprize la domiciliu.

Loctite, s-a gândit că aș avea nevoie de o mulțime de lucruri drăguțe care să-mi facă ziua mai frumoasă și da… așa a și fost, mi-au făcut ziua mai frumoasă și mai lipicioasă.
Nu aveți idee câte chestii sparg zilnic din neatenție, și de când tot îmi spun că am să le lipesc eu cândva.

Am primit mai multe lucruri în colet printre care: o vază, mult lipici pe care l-am testat și am să vă povestesc și vouă (cu dovezi), un memory stick, o pușculiță pe care mi-am personalizat-o puțin, și niște pietricele decorative.

Vă spuneam mai sus că am testat deja lipiciul și sincer vă recomand să lipiți cu încredere. Acum un an mi-am cumpărat din pură simpatie un suport pentru bețișoarele parfumate ce-l întrunchipează într-o statuetă mică pe Buddha. Din greșeală i-am rupt capul lui Buddha și chiar mi-a părut extrem de rău, dar nu am mers să cumpăr lipici, am așteptat să vină lipiciul la mine, și chiar a venit cel mai bun lipici.

Același lucru mi s-a întâmplat și cu un magnet de frigider cu o extraorrdinară valoare sentimentală, fiind dintr-o vacanță de acum câteva luni din Amsterdam. L-am lipit cu ajutorul lui Loctite în doar câteva secunde.

Și pentru că de fapt și de drept provocarea Loctite era să creez eu ceva cu materialele puse la dispoziție, mi-am personalizat pușculița din colet și am făcut-o veselă și pe placul meu. Mai jos am lăsat și o poză cu încercarea mea de decorare.

Pe lângă surprizele pentru mine, Loctite a pregătit surprize frumoase și pentru voi. ”Dacă spargi, poți să repari!” este de fapt un concurs cu premii interesante. Cum este vară și timpul ne permite tuturor mai mult, cred că este o idee bună să aruncați un ochi peste ceea ce implică concursul, care sunt regulile de participare și mai ales, ce premii sunt în joc. Despre toate acestea aflați cu un click aici.

Vă doresc mult succes în cazul în care ați ales să vă înscrieți la concurs și sper să fiți câștigători. Evident că și eu am să particip dar cum nu sunt o persoană egoistă, deoarece pe mine Loctite deja m-a răsplătit, vă doresc vouă multă baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *