Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Tehnologie

Data lansării și specificații pentru noul Iphone 7

Cum de-a lungul timpului, cei de la Apple, ne-au oferit modele surprinzătoare de telefoane, cât mai elegante ca design și calitative, în sfârșit veștile despre apariția noului model Iphone 7, încep să se răspândească peste tot, ajugând și în România.

Conform celor de la Apple, noul Iphone 7, se va lansa pe data de 9 septembrie 2016 și va fi plin de surprize plăcute.

Se spune că noul dispozitiv Apple, va avea ca sistem de operare, IOS 10.

Noul Iphone 7, va avea o cameră foto dublă, ceea ce va îmbunătăți considerabil calitatea fotografiilor care va fi tot mai aproape de calitatea unui DSLR.

Se zvonește că noul model de Iphone, nu mai prevede mufă pentru căști. Căștile vor fi tip Bluetooth și vor veni în cutie cu telefonul.

Din punct de vedere al siguranței, se pare că noul model Apple, se poate proteja singur în cazul impactului. În urma unor informații, se preconizează că în momentul căderii, telefonul ar avea capacitatea de a-și modifica centrul de greutate pentru a nu afecta componentele.

Se pare că ar exista modificări și când vine vorba de impactul dispozitivului cu apa.

Rămâne doar să așteptăm și să fim convinși de existența acestor modificări. Până la lansare, ne bucurăm în continuare de modelele 6 și 6s.

Ca și preț, nu ne puteam aștepta deloc la unul mic. Apple a ținut ștafeta ridicată când a venit vorba de prețuri, mai ales cele de lansare.

Leave a Response