Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

De ce recomand fardurile Melkior?!

Nu de mult am descoperit fardurile Melkior și doar într-o singură lună, am reușit să ajung deja la zece farduri (4 individuale și 6 pastile în trusa magnetică).
Nu m-am oprit doar la farduri, am mers mai departe și la pensule și creioane de ochi sau buze. Evident că și acestea sunt la fel de bune ca și fardurile iar pe viitor intenționez să-mi lărgesc considerabil colecția de make-up by Melkior.

De ce îmi plac fardurile Melkior? Simplu, sunt ceea ce am nevoie! Au pigment grozav, rezistă, sunt destul de ieftine (17 lei pastila și 28 de lei fardul cu cutiuță individuală) și au o gamă de culori extraordinare și foarte pigmentate.

Nu sunt make-up artist, nu am cursuri de make-up, pentru că niciodată nu am să machiez pe altcineva înafară de mine și pentru că oricum nu mă machiez zilnic. Am câteva cunoștințe de bază care mă ajută în viața de zi cu zi, și-mi sunt extrem de utile când vine vorba să scriu în materie de make-up aici pe blog.

Revenind la fardurile Melkior, am să vă prezint toate culorile pe care le am și am să vă arăt pe mână, în pozele ce urmează, cam cât de pigmentate sunt acestea și care este de fapt motivul pentru care pur și simplu le ador.

În trusa magnetică am șase culori alese cu grijă, culori pe care le folosesc zilnic și pe care le iau cu mine aporape peste tot.

Trusa conține șase nuanțe foarte frumoase pe care am să le enumăr și aici, chiar dacă am scris numele pe fiecare nuanță: CHOCOLATE, SOFT SKIN, BEIGE COPPER, SWEET NECTAR, ETHEREAL, BLACK VELVET. Mai jos le puteți vedea pigmentul pe piele, eu am folosit brațul pentru a încerca să redau întocmai pigmentul pe care-l au. Pe mână, culorile sunt î ordinea în care sunt așezate în trusă de la stânga la dreapta.

Am ales trusa magnetică pentru 6 culori, nu cea cu 12 sau 24, deoarece călătoresc des și am nevoie de recipiente cât mai mici pentru a putea face loc produselor de make-up în bagajul de mână, atunci când mai decid că este timpul pentru o escapadă în doi pe alte meleaguri.

Cele patru farduri individuale le-am achiziționat pe rând. Primul pe care l-am ahiziționat, cel auriu, a fost doar de test. Doream să testez acest brand de care tot auzeam vorbindu-se din ce în ce mai des în ultima perioadă și astfel am ajuns să iubesc produsele Melkior.

Mai jos am să pun o poză cu fardurile individuale și pigmentul lor. Da, mi-am colorat mâna foarte frumos și am scris și numele naunței în cazul în care ați dori să achiziționați una dintre ele și nu știți cum ați putea s-o găsiți în magazine sau mai ales online.
Prima nuanță se numește NATURAL SKIN, cea de-a doua se numește GOLD METAL, cea de-a treia se numește JOYEUX iar ultima se numește LAVENDER.

PLUSURI ALE FARDURILOR MELKIOR:

 • rezistente
 • pigmentate
 • preț petru orice buzunar
 • poți să-ți formezi propria trusă cu 6, 12 sau 24 de culori care-ți plac sau le poși înlocui fără să schimbi trusa

MINUSURI ALE FARDURILOR MELKIOR:

 • sunt puțin prăfoase, este singurul dezavantaj pe care l-am sesizat până acum

Recomand fardurile Melkior tocmai pentru multitudinea de avantaje pe care le dețin, cel mai important fiind pigmentul intens și prețul destul de mic pentru un produs profesional și calitativ.

Voi ați încercat până acum produsele Melkior? Ce părere aveți despre acestea? Scrieți un comentariu în rubrica de comentarii de mai jos, cu o părere despre fardurile sau produsele Melkior.

4 Comments

 1. Vai, cat iti multumesc pentru materialul acesta! 😀 <3
  Imi amintesc cand am citit review-ul despre fardul auriu pe care il cumparasei. Si stiu ca m-ai facut curioasa de atunci. Insa dupa articolul de azi sa stii ca eu chiar mi-am notat sa ma duc intr-un magazin Melkior si sa-mi iau/aleg si eu un fard (sau minim unul). Am cumparat alte produse de la ei pana acum, insa fard niciodata. E timpul sa fac asta ^_^
  Imi plac toate nuantele pe care le-ai ales, insa cel roz si cele sclipicioase (Beige Copper si Gold Metal) sunt favoritele mele. Super utile swatch-urile.

  1. Mă bucur mult că te-am convins! La început am luat Gold Metal pentru test și apoi au devenit favoritele mele! Și eu mai folosesc pensule, oje (care sunt excelente) și diverse creioane de ochi sau buze. Plus de asta, există și oferta la 6 farduri achiziționate primești trusa magnetică pentru 6 culori, cadou! :X

Leave a Response