Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Divertisment

Despre filmul Now You See Me 2

Dacă tot am vorbit zilele astea despre filme și am făcut topuri și descoperiri, recomandări și altele, azi am să vărbesc espre un film extraordinar.
Fiindcă auzisem tot felul de zvonuri despre a doua parte a filmului Now you see me, am zis să descarc mai întâi prima parte și să o vizionez acasă, apoi pe seară să merg la cinema pentru partea a doua.

Zis și făcut! Am vizionat cu mare atenție prima parte și pot să spun că încă nu înțeleg cum mi-a trecut neobservat acest film, deoarece este un film extrem de bun.

MV5BMzU2MTUwMzkzMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNjUwNzc2ODE@._V1_SY1000_CR0,0,657,1000_AL_

Pentru că eram nerăbdătoare să văd și a doua parte, am căutat repede pe www.google.ro , la ce oră este în cinema partea a doua.

Știind cum funcționează în mare parte mecanismul cu filemle astea bune, prima parte este super și a nu doua este nici pe jumătate ca prima… am zis totuși să risc. Am rămas impresionată să văd o a doua parte chiar mai bună decât prima, practic încă nu îmi vine să cred, l-aș premia pe regizor pentru astfel de scenariu.

Din partea mea, Now you see me 2, merită nota 10 cu plus și felicitări, este exact genul de film pe placul meu care reușește să mă capteze atât de bine încât trăiesc odată cu personajele.
Am să vă ofer o scurtă descriere, care însă nu o să vă spună prea multe, a filmului Now you see me 2. Nu vreau să dau prea multe detalii, deoarece este un film care trebuie văzut fără să știți prea multe, sigur o să vă surprindă plăcut.
Spre deosebire de prima parte, își face apariția un personaj principal, feminin, Lula (Lizzy Caplan), dar și alte personaje noi în roluri secunde.

Protagoniștii duc ”magia” la un alt nivel, altul ca în prima parte, fără să iși piardă din intensitate, ba chiar amplifică sentimentul de curiozitate.

Acțiunea are aceeași intensitate ca și în prima parte, îți taie răsuflarea și te lasă cu sufletul la gură.
Recomand cu toată încrederea, dacă dispuneți de cinema în orașul vostru, nu ezitați să mergeți deoarece nu este un flm pe care să îl vezi la o rezoluție proastă.

Evident, dacă vreți să îl vizionați și nu ați urmărit și prima parte, trebuie neapărat să reveniți la prima parte, să o vizionați, să o înțelegeți și apoi să mergeți de urgență la cinematograf pentru partea a doua.

Partea a doua, îți taie răsuflarea, totul se întâmplă la limită. Ca și în prima parte, finalul este neașteptat… nu îl poți anticipa, iar pentru mine asta înseamnă un film bun.
Lăsând la o parte finalul, nici măcar următoarea secvență nu poate fi anticipată, ceea ce pentru mine însemană un film excelent!

Vă doresc vizionare plăcută și să nu cumva să îl ratați!

Leave a Response