Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Divertisment

Despre filmul The Conjuring 2

Deși nu sunt fană filme horror, am ales astă seară să merg cu prietenul meu la cinema la filmul The Conjuring 2.

Având în vedere că am văzut în 2013 și premiera primei părți, am zis să nu o ratez nici pe asta chiar dacă între timp gusturile mele în materie de cinematografie s-au cam schimbat.

Pe total pot spune că a fost un film oarecum bun dar nu extraordinar, clar nu este un horror al cărui nume să îl menționez peste maxim o lună în vreo discuție despre filme de acest gen.

2

Începutul a fost tipic unui film de groază ca toate celelalte mii de astfel de filme, iar întâmplările erau destul de ușor de anticipat.

Nimic deosebit nici în cuprins, acțiunea a fost destul de slăbuță și misterul a lipsit cu desăvârșire, au fost maxim patru scene mai horror care să te sperie puțin și să te ducă în atmosfera de film horror.

Pe alocuri acțiunea devine chiar ironică, are o tentă hilară, cred că va apărea o parodie excelentă după acest film.

Întâmplările sunt puțin trase de păr iar unele chiar nu se leagă, spre exemplu demonul acela care apare deghizat într-o călugăriță. Poate nu m-am prins eu de fază, dar totuși, nu văd legătura.

Demonul vorbește la comandă, e întrebat și răspunde… m-aș fi așteptat să ne ia prin surprindere, oricum este foarte comunicativ și chiar timd la un moment dat.

Aș fi încadrat filmul într-o comedie horror dacă avea ceva mai multe scene amuzante, era demn de un Oscar. Doar cu ceva mai multe replici ironice, ar fi bătut detașat Scary Movie.

Singurul lucru înfricoșător la acest film cred că a fost volumul destul de ridicat din cinema… doar așa s-a simțit puțin tenta aia de horror.

Sfârșitul nu am să-l povestesc, vreau să vă las eu totuși o urmă de mister chiar dacă filmul nu o face.

Nu vă așteptați la ceva revoluționar căci nu are rost să vă faceți speranțe false.

Nu este un film pe care să-l recomand dacă sunteți fani genul horror/thriller, nu o să fiți nici speriați, nici surprinși, nici intrigați.

Din punctul meu de vedere, prima parte a fost mult mai reușită.

Leave a Response