Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Sănătate

Despre lămâie și efectele sale miraculoase

Lămâia face parte din categoria citricelor bogate în vitamine, predominantă fiind vitamina C.
Cu rol de purificare și o reală contribuție la o bunafuncționare a organismului, lămâia tratează din interior o mulțime de probleme.

Consumul de vitamina C este benefic părului și unghiilor dar nu în ultimul rând asigură sănătatea pielii, dar și vindecă deficiențele sistemului imunitar.

Apa călduță cu lămâie consumată dimineața este o adevărată mină de aur pentru sănătate deoarece sporește activitatea tranzitului intestinal și elimină ușor toxinele din corp.

66-life-changing-things-you-can-do-with-a-lemon

Lămâia în combinație cu apa călduță și miere, te bindeispune întreaga zi iar mierea cu rol antibacterian elimina infecțiile localizate în corp.

Încă de când eram mică, la fiecare gripă de care aveam parte, mama avea grijă să nu lipsească lămâia din ceai deoarece aceasta are un rol foarte important în vindecarea gripei.

Cum foarte mulți adolescenți se confruntă cu probleme precum acneea, este util să știe că lămâia ajută în vindecarea sau prevenirea unor astfel de probleme ale tenului.

Eu îmi masez zilnic unghiile cu o feliuță de lămâie pentru a le menține lungi și sănătoase.Deci lămâia este și în cazul unghiilor remediul perfect datorită vitaminei C din componența sa.

În concluzie, consumată cu apă și miere sau așa cum se găsește în magazine sau la piață, lămâia are efecte miraculoase și asigură sănătatea organismului, sănătatea pielii și asigură o dispoziție bună pe parcursul întregii zile.

Leave a Response