Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyDiverseMake-Up

Despre Paleta Soft Glam de la Anastasia Beverly Hills

Am revenit pe blog cu un nou articol pe luna aceasta, bineînțeles tot în materie de beauty, căci îmi place tot mai mult zona aceasta de make-up în ultima vreme.
Am fost plecată din nou în Dubai, locul meu preferat pentru shopping, distracție și relaxare, despre care dacă voi avea timp suficient în următoarea perioadă am să scriu și un articol despre ce am făcut acolo.

Cum am menționat mai sus că Dubai este un loc perfect pentru cumpărături, primul magazin în care m-am oprit din Dubai Mall, a fost Sephora. Acolo Sephora nu este ca pe la noi, unde găsesști produse doar de la câteva branduri, majoritatea mediocre și câteva din gama luxury. În Sephora Dubai, se găsesc produse începând de la cele mediocre, până la cele mai calitative și mai cunoscute branduri. Cel mai mult mă încântă că sunt toate la un loc și nu trebuie să alergi prin 1437 magazine pentru produse de la diferite branduri.

Ce găsim în plus în Sephora din Dubai Mall? Nu îmi amintesc perfect toate brandurile dar cu siguranță ne-ar ajuta să găsim și pe la noi în magazinele Sephora, branduri precum Anastasia Beverly Hills, Laura Mercier, Tarte, Nars, Fenty Beauty (despre iluminatorul Fenty Beauty am să scriu neapărat aici pe blog căci e demențial).

Primul produs în materie de make-up de care aveam nevoie și pe care-l doream a fost clar paleta Anastasia Soft Glam. Când am mers în Dubai acum 2 luni, am cumpărat paleta Modern Renaissance, care mi-a plăcut la nebunie și despre care am și scris un articol pe care-l puteți găsi AICI. Datorită faptului că Modern Renaissance m-a dat pe spate, am zis clar că trebuie să o am și pe cea Soft Glam.

De ce Soft Glam? Probabil atunci când hotărăști să-ți cumperi una dintre paletele marca Anastasia, consulți cu grijă toate cele patru palete apărute până acum, același lucru am făcut și eu. Dacă nu ești genul de persoană care să urmeze ultimele tendințe, cu siguranță vei alege dintre toate Soft Glam deoarece are cele mai versatile nuanțe pentru make-up basic sau mai complex.

Deci dacă este să concluzionăm, Soft Glam este atât pentru fetele ce preferă machiajul mai simplu, dar și pentru cele mai pretențioase dintre noi. Dacă ești genul de persoană care ții neapărat să urmezi tendințele, Modern Renaissance este alegerea perfectă, deoarece găsim ceva nuanțe de mov, care este culoarea anului 2018.

La paleta Soft Glam mă atrag și cele cinci nuanțe cu glitter, căci se apropie sezonul acela plin de evenimente și pentru machiajul de seară mai recurg deseori la glitter. Pe lângă glitter și nuanțele absolut minunate, vreau să amintesc și de faptul că pigmentația este extraordinară și se blenduiesc destul de ușor.

Dacă doriți să vedeți în acțiune atât Soft Glam cât Și Modern Renaissance în machiaje mai naturale sau mai complicate, cu siguranță veți găsi prin pozele pe care le am deja și pe care le voi posta pe viitor pe instagramul meu, pe care-l găsiți cu un Click AICI (bineînțeles că veți găsi cam tot ceea ce abordez pe blog, dar cele mai multe fotografii imortalizează momente din categoria traveling… poate sunteți interesate și de acest aspect, deoarece vine vacanța de vară și sunt binevenite idei de noi destinații).

Recunosc că cel mai tare îmi place la Soft Glam faptul că paleta conține fard negru, da… e vital negrul într-un make-up de seară, pentru o persoană cu ochii mici, așa cum îi am eu.
Adevărul este că paletele Subculture sau Prism, nu prea mă atrag deloc, nu știu de ce, poate că nu prea mă conving nuanțele, dar cu siguranță am să le achiziționez pe viitor doar pentru a avea setul complet.

Pentru a vă arăta nuanțele din paleta Soft Glam, v-am pregătit un colaj mai jos. Paleta conține 14 nuanțe diferite, iar în prima fotografie se regăsesc primele șapte nuanțe (cele de sus), iar în fotografia a doua sunt următoarele șapte nuanțe (cele aflate în partea de jos).

Evident că swatch-urile pentru paleta Soft Glam nu sunt suficiente pentru a înțelege de ce-mi place mie atât de mult, astfel că am să vă prezint și un make-up realizat întocmai cu paleta Soft Glam și puțin din Modern Renaissance (mai exact am folosit doar nuanța și nu-mi mai amintesc exact cum s enumește aceasta).

Machiajul a fost realizat în cadrul cursului de automachiaj, sub atenta îndrumare a Anei, care m-a învățat cum să realizez un make-up potrivit fizionomiei mele. Deci dacă cumva sunteți în căutare de persoana potrivită care să aibă răbdarea necesară de a vă explica pas cu pas cum să vă realizați singure un machiaj frumos… o recomand cu căldură pe Ana Weber, pe care o găsiți cu un CLICK AICI și o puteți contacta fără ezitare pentru mai multe detalii în acest sens.
Poate că doriți să știți mai multe detalii despre machiajul de mai sus, astfel am să vă ajut cu câteva informații de bază, precum:

– pensulele folosite sunt marca Zoeva
– anticearcănul folosit este marca Nars
– fondul de ten folosit este marca Estee Lauder Double Wear
– paleta pentru contouring folosită este marca NYX
– fardurile folosite, cum am menționat deja, sunt Anastasia Beverly Hills
– sprâncenele sunt conturate cu gelul pentru sprâncene de la Anastasia Beverly Hills
– lip gloss-ul folosit este marca Huda Beauty
– blush-ul folosit este marca Zoeva
– pudra folosită este marca Laura Mercier și Atelier Paris

Pe final, sper că v-am convins că paleta Soft glam de la Anastasia, chiar este un must-have în portfardul cu produse de make-up. Pe mine m-a convins că există un echilibru perfect între calitatea pe care o oferă și prețul la care se achiziționează. Din câte observ, pe site-ul oficial anastasiasoare.ro, nu mai este disponibilă, însă sigur se vor reface stocurile.

Pentru alte curiozități sau întrebări despre paletele Anastasia, în cazul în care am omis ceva… puteți să lăsați comenatrii mai jos.

Leave a Response