Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Divertisment

Despre partea a treia a filmului Tres Metros Sobre El Cielo

Cum toată lumea așteaptă cu sufletul la gură măcar un zvon despre apariția părții a treia din filmul tres metros sobre el cielo, am încercat să cercetez mai bine în profunzimea internetului și să văd dacă există vreo posibilitate de a se lansa o a treia parte.

Cum nu cunosc limba spaniolă prea bine, spre deloc, am încercat să fac rost de informații în stilul omului care se ”descurcă” cu google translate.

Evident că nu am reușit mare lucru, deci nu se știe exact dacă, Por tu amor, acea trecere la partea a treia, se va lansa vreodată sau nu, dar am aflat informații cu privire la o parte a treia a cărții.

hqdefault

După cum știu fanii acestui film, romanul scris de italianul Federico Moccia, a stat la baza ecranizării acestei povești de mare succes. Dacă nu ați vizionat și prima ecranizare, cea italiană, vă recomand să o faceți, se numește Tre Metri Sopra il Cielo iar partea a doua Ho Voglia Di Te, echivalentul lui Tengo Ganas De Ti.

Cert este că dacă se scrie o parte a treia a cărții, cu siguranță va fi ecranizată, datorită succesului în urma celorlalte ecranizări însă cu sicuranță va dura ceva mai mult timp.

Se zvonește că în cea de-a treia carte, acțiunea se va muta cu ani buni în viitor, când protagoniștii părților aterioare deja au familii și copii însă trăiesc o iubire neîmplinită.

Iubirea, însoțită de remușcări vor domina cel de-al treilea roman al lui Federico Moccia. Hugo se pare că nu trece peste prima iubire, Babi, iar de aici vor urma un șir de evenimente neașteptate.

Despre mai multe detalii din partea a treia a cărții am scris într-un articol anterior CLICK AICI PENTRU A CITI ARTICOLUL.

În concluzie, eu sunt convinsă cu după publicarea celui de-al treilea roman, va exista cu siguranță o continuare mult așteptată de toți fanii Tres Metros Sobre el Cielo.

Vă recomand, dacă știți limba spaniolă și puteți să vă interesați mai bine despre aceste zvouri și mă puteți contacta și ajuta cu informații pentru următoarele articole despre acest film.

5 Comments

  1. Salut, uite ca am gasit acest articol despre Despre partea a treia a filmului Tres Metros Sobre El
    Cielo. Cred ca saitul marina-adriana.ro este printre cele
    mai utile saituri web de pe web-ul din Romania.
    multa bafta in viitor.

Leave a Response