Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Tehnologie

Despre pasiune și Nikon D5300

Deși eu mi-am început pasiunea pentru fotografie acum câțiva ani, cu primul DSLR din gama Nikon, un D40, nu am renunțat niciodată la fotografie chiar dacă am lăsat puțin această pasiune pe banca de așteptare.

Când am mers în luna martie la Paris, am fost extrem de fascinată de arhitectura lor, încât mi-am amintit cu drag cât de bine mă relaxa fotografia, mai ales când ai atâtea peisaje extrem de frumoase de imortalizat. Mi-am scos aparatul de la hibernat și am constatat că și el se învechește cu trecerea anilor.

Recent, am primit cadou un Nikon D5300, pot spune un fel de update la pasiunea mea, pentru că reușește să imortalizeze cadre excepționale și este imposibil să nu îți trezească pasiunea pentru fotografii reușite.

Pasiunile nu mor, din câte am învățat, mereu pot fi trezite și dezvoltate foarte frumos dacă îți dorești cu adevărat.
Cât despre Nikon D5300, pot să spun că este un DSLR foarte reușit. Nikon, ca de fiecare dată nu încetează să își surprindă clienții fideli.

O nouă funcție care nu se regăsea la vechiul meu DSLR, este funcția video. Când vine vorba de calitatea camerei video, Nikon D5300, surprinde plăcut posesorii.

Față de precedentul său, D5200, noul model Nikon D5300 vine cu WI-FI încorporat. Datorită tehnologiei WI-Fi a aparatului, prin descărcarea gratuită și instalarea aplicației Wireless Mobile Utility, pe smartphone-ul tău, poți transfera cu rapiditate fotografiile direct pe telefonul mobil, fără a fi necesare conecatrea la un Pc/Laptop.

Un alt aspect pozitiv, consider că este un real succes monitorul pivotant flexibil, reușind să realizezi clipuri superbe dar și păstrându-se astfel curat și ferindu-l de zgârieturi, datorită ecranului rabatabil.

Obiectivul este cel standard, AF-P 18-55 mm f/3.5-5.6. Lentila este foarte ușor de curățat cu o batistuță din bumbac.

Prețul este unul pe măsura performanțelor pe care le deține, se găsește în magazine la prețul de aproximativ 3000 de lei iar cu ceea ce vine la pachet am să vă pun o poză mai jos.

14087296_1147369812002431_1255165285_o

Pentru cei interesați, Nikon D5300, raport calitate-preț, este un DSLR ce poate satisface dorințele și celor mai pretențioși pasionați de fotografie.

Dacă doriți să îl achiziționați, și vreți mai multe detalii precum fotografii cu diverse efecte pe care le deține, vă stau la dispoziție șă vă pot trimite fotografii pentru a analiza în detaliu ceea ce vă interesează.

Leave a Response