Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DiverseÎngrijirea Tenului

Despre produsele din gama CeraVe

E limpede că afară vremea nu mai ține cu noi și în această perioadă, deși frumoasă și în spiritul sărbătorilor de iarnă, pielea noastră are nevoie de un tratament special și ceva mai multă hidratare.

Ne putem pune toate de acord că tenul nostru indiferent de tipul lui are nevoie de o îngrijire specială și nu ni se potrivesc aceleași produse. Din fericire toate suntem diferite, însă când vine vorba de ten, nu e chiar bine că suntem atât de diferite căci aici uneori recomandările altora ne pot face mai mult rău decât bine.

Mereu mi-a plăcut să testez produse pentru îngrijirea pielii, probabil curiozitatea mea, uneori în excces, mă împinge în a testa cât mai multe produse ce se încadrează în categoria de îngrijire personală.

Azi am ca subiect produsele din gama CeraVe, destul de noi apărute pe piața de la noi și despre care nu prea știm mare lucru, dar de aceea suntem noi cei care ne place să testăm și să scriem despre experiența noastră și tot din aceeași cauză ne sunt trimise spre testare aceste produse.

CeraVe a fost dezvoltat împreună cu medicii dermatologi și este un brand lansat în anul 2006. Se știe despre produsele CeraVe că au în componența lor ceramidele esențiale pentru sănătatea pielii și sunt menite pentru a restabili și a menține bariera protectivă.

Când mi-a sosit coletul cu produsele CeraVe am fost nerăbdătoare să încep să le testez, astfel că pe seară am început cu gelul de curățare, apoi după vreo 3 zile am folosit și crema pentru față și/sau corp și abia după o săptămână gelul de curățare spumant și mai apoi crema intens hidratantă. După cum ați observat, nu l-eam folosit pe toate odată, ci pe rând.

Produsele CeraVe nu ne iau ochii prin ambalaje pompoase, acestea vin în recipiente simple ceea ce denotă că s-a pus mai mult preț pe calitatea produsului nu pe impactul vizual, ceea ce pentru mine înseamnă un plus.

O altă remarcă pozitivă pe care o am se referă la faptul că produsele nu au miros, cred că e cel mai mare punct forte căci sunt ideale pentru pielea sensibilă. Până acum foloseam produse cu un miros cât mai subtil deoarece am ten sensibil și datorită parfumului mi se irită tenul.

Am să vorbesc despre fiecare produs în parte, dar mai întâi trebuie să știți că am primit patru produse și anume: CeraVe Cremă hidratantă pentru față și corp 340 gr, CeraVe Gel de Spălare Hidratant 236 ml, CeraVe Loțiune Hidratantă, CeraVe Gel de Curățare Spumant.

CeraVe Gel de Spălare Hidratant – Este primul pe care l-am folosit și am constatat că nu demachiază, eu de fel mă demachiez cu apă și gel de curățare atunci când am doar puțin machiaj (în cazul în care machiajul este pentru vreo ocazie și presupune mai mult produs, folosesc demachiant La Roche Posay).
Deci gelul de curățare se folosește pe tenul deja curat și demachiat.

CeraVe Cremă hidratantă pentru față și corp – O folosesc mai mult pentru ten, deoarece în această perioadă a anului, tenul meu tinde spre uscat și are nevoie de hidratare. Pentru că-mi place cum hidratează tenul, o folosesc și ca bază înainte a aplica fondul de ten.
Ca bază o folosesc des iar procedura este simplă, aplic pe ten o cantitate relativ mică și apoi aștept cel puțin zece minute să fie absorbită în piele și abia atunci aplic fondul de ten.

CeraVe Loțiune Hidratantă – Îmi place cred că cel mai mult dintre toate, hidtratează puternic pielea și conferă o elasticitate extraordinară. Eu am început s-o folosesc dimineața când mă trezesc, practic aplic o cantitate mică după ce mi-am degresat tenul și aproape toată ziua este hidratat și luminos. Am folosit-o și pe aceasta ca bază în zilele când am ieșit pe afară iar gradele din termometru erau cu minus și pot spune că mi-a plăcut enorm. Cu siguranță am s-o achiziționez imediat ce o văd prin farmacia Tei căci acolo găsiți produsele CeraVe dar și pe site-ul lor oficial pe care-l găsiți cu un Click Aici.

CeraVe Gel de Curățare Spumant – Acest gel de curățare diferă de primul despre care am vorbit prin faptul că face spumă și curăță inclusiv urmele de machiaj. Ca și toate celelalte prezentate mai sus, nu are miros și asta îl face ușor de tolerat de către tenul meu pretențios.

Produsele CeraVe sunt concepute pentru toate buzunarele, deci au prețuri rezonabile și în raport cu calitatea sunt produsele pe care recomand cu încredere să le testați.
Și cum tot ne aflăm în luna cadourilor, nu ezitați să faceți cadou produse din gama CeraVe, eu cred că ar fi un dar potrivit și deloc costisitor.

Leave a Response