Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Educație

Despre rezultate bacalaureat 2016

Cum și eu am trecut acum un an prin aceste zile de foc, știu foarte bine cât de greu este și pentru voi, cei ce așteptați anul acesta rezultatele.

Cred că cea mai grea perioadă, nu este cea a examenelor, cea mai grea este clar așteptarea, te omoară încet, îți faci mii de scenarii și filme despre ce și cum ai scris la examen.

Eu zic să rămâneți calmi, indiferent de nota obținută, nimic nu se schimbă. Nu uitați că un examen nu este capăt de lume și reprezintă tot atâta importanță pe cât sunteți dispuși să oferiți.

Bun, acum că am terminat cu introducerea, rezultatele de anul acesta, le găsiți AICI, îndată ce se vor afișa!

Ministerul Educației, a anunțat că notele examenului de bacalaureat 2016, se vor afișa azi, până în ora 16:00, în toate liceele și pe site-ul oficial!

Eu, anul trecut am reușit să intru pe site-ul oficial doar de pe telefon. Dacă vă ajută, puteți încerca aceeași metodă, s-ar putea să țină și anul acesta.

Țin să vă urez multă baftă, deoarece serverele vor fi picate și va fi foarte greu să puteți afla rezultatele direct de pe site-ul oficial.

Vă recomand să mergeți în liceele voastre și să așteptați să fie afișate rezultatele, este poate cea mai accesibilă cale de a afla informațiile cu privire la rezultate, în timp util.
Dacă voi deține informații în legătură cu rezultatele voastre, pe care știu cât de mult le așteptați, am să vă țin la curent!

Și nu uitați că rezultatul nu trebuie să vă descurajeze! Citiți și ceva motivațional scris de mine, în sprijinul vostru, acum câteva zile (Click AICI).

Multă baftă!

2 Comments

Leave a Response