Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DiverseTehnologie

Despre Ring Light și fotografii reușite

Azi vreau să vă vorbesc despre un produs de interes, un produs căruia țineam de mult să-i fac un review aici pe blog dar parcă nu am avut niciodată timp să mă ocup în mod special.

Produsul despre care vreau să vă zic azi este ringlightul și necesitatea lui în domenii din online sau offline în care activează multe persoane precum blogging, make-up, instagram, etc. Ca o paranteză… știu că sunt două cuvinte separate dar mie îmi place să le scriu într-un singur cuvânt deci nu vă speriați că așa îl veți găsi scris în acest articol.

De ce vreau să vorbim despre necesitatea unui ringlight sau pe românește, lampă circulară!? Pentru că în spatele tuturor fotografiilor reușite știm deja că stă o persoană cu viziune și ceva talent, ei bine mai stă și o lumină perfectă care ne ajută să punem subiectul în valoare.

Pentru ca o fotografie de interior să fie reușită, mereu vom avea nevoie de lumini care să ne ajute. Cum le poziționăm depinde de unghi, dar niciodată nu vom pune lumina în spatele subiectului ci în fața lui. Eu fac cel mai des fotografie de produs, nu zic că sunt un guru al fotografiei de produs, însă încerc cu aparatura pe care o am să trag cele mai bune cadre iar un ringlight este esențial pentru ceea ce fac eu, fiind gadget-ul care mă ajută enorm să scot cadrele pe care mi le doresc.

Primul ringlight l-am luat acum ceva timp de pe Aliexpress, foarte ok dar așteptarea e ceva mai lungă… tocmai de aceea pentru următorul ringlight am optat să-l comand de pe un site din România de unde mi-a ajuns la usă în cam 3 zile lucrătoare, ba chiar am luat 2 ca să mă asigur că am și de rezervă. Ca să vă ajute în caz că vreți să achiziționați un ringlight după ce veți citi acest review, am să vă spun că eu le-am comandat de pe site-ul Ringlightpro.ro pe care-l găsiți cu-n CLICK AICI sau vă puteți adresa direct pe facebook-ul Andrei Dobre.

Eu am varianta cu 240 de leduri, dar nu e nimic rău dacă optați pentru unul mai puternic cu leduri mai multe, e chiar mai bine.. iar pe site-ul pe care vi l-am recomandat veți găsi mai multe tipuri.

Pentru că am zis cât de tare ajută un blogger sau un influiencer acest ringlight, trebuie să menționez că este vital pentru un make-up artist, deoarece așa veți obține poze clare și satisfăcătoare la machiajele pe care le realizați pe voi sau pe clientele voastre, astfel pot plasa ringlight-ul pe un loc important atunci când vorbim de promovare prin fotografii.

Ca să vă arăt exact cum vine un ringlight de 240 leduri de la Ringlightpro.ro, am să vă postez două colaje cu tot ce conține pachetul. În colajele de mai jos putem vedea: lampa circulară, stativul, suportul pentru telefon și plăcuțele cu care putem schimba din lumină rece în lumină caldă și invers, dar putem avea și lumina mixtă dacă le combinăm.

Fiindcă vă spuneam mai sus că eu mă ocup mai mult cu fotografia de produs, am să vă pun câteva fotografii făcute acum unde poate fii sesizată diferența între poza la lumina incandescentă și poza la lumina ringlight-ului.

Din moment ce există și fete care sunt interesate cum arată un machiaj la ringlight, am să pun și astfel de poze cu mine în fața ringlight-ului, dar nu sunt make-up artist așa că nu va așteptați la un talent desăvârșit sau la vreun machiaj complicat.

 

Pentru a vă face o idee strict legată de make-up profi, am făcut prietenei mele niște poze la două machiaje realizate de ea de halloween. Dacă sunteți interesate de mai multe machiaje ale ei o găsiți cu un Click Aici.

Leave a Response