Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Educație

Despre viitorul vostru, studenților din România

Cum perioada bacalaureatului a luat sfârșit, în viața viitorilor studenți apare acum întrebarea, la ce facultate dau?

Țin să vă anunț că indiferent la ce facultate vei da, rezultatele în urma obținerii licenței sunt 0. Nimeni nu îți asigură niciun loc de muncă stabil, platforma site-urilor facultății vă vinde gogoși ieftine și credibile.

Știu, și eu am venit anul trecut cu mari speranțe la facultate și am rămas profund dezamăgită de sistem. Nu doar că baza este memorarea fără logică, pentru că la învățarea a fiecărui curs de 6733523543 pagini, nu mai ai raționament.

Ce înseamnă facultate în România? Pierdere de bani și timp! Nu vei învăța nimic despre ceea ce ai venit să studiezi, tot ce ai să înveți e doar cât de tâmpit și câte lacune poate avea sistemul din România.

Viața de student nu e nici pe departe cea din filmele americane, e destul de grea, excepție fac cei cu situație financiară destul de bună. Ceilalți, au de muncă să se întrețină, te vei sătura de aranjat chiloți pe rafturile din Cora și înainte și după facultate. Credeți că dacă aveți licență nu mai munciți tot la Cora? Un procent foarte mic ajunge pe piața muncii în domeniu.

Da, dar altfel aranjezi chiloți pe raft când ai terminat facultate, așa e! Muncești pe un slariu mic, deorece ai nevoie la 20 de ani, de 25 de ani de experiență, ca să poți obține un salariu decent… știu, imposibil, dar așa se cere.

În concluzie, nu are importanță ce facultate termini, oricum toate au la bază aceeași idee, memorare și atât. Bineînțeles că nu vor fi toți de acord cu mine, nici nu vreau asta, eu mi-am exprimat punctul de vedere.

În concluzie, mergeți la ce facultate vă place, pentru că oricum nu are importanță după ce o terminați, dar dacă tot vă sacrificați ani din viață, să o faceți cu ceva ce vă încântă măcar auzul!
Baftă la concursul de admitere!

Leave a Response