Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Blogul vorbește de la sine despre o parte din mine și despre pasiunile mele!
Îmi place să scriu, îmi place să fac cumpărături, să călătoresc, îmi plac florile, plajele cu nisip fin și apele turcoaz. Multe femei se identifică în cele enumerate de mine, însă puține își doresc cu adevărat să materializeze pasiunile lor.

Ce înseamnă să-ți dorești cu adevărat? Să crezi în dorințele tale și să ai convingerea că le vei materializa într-o bună zi, chiar dacă nu știi când va veni ziua aceea.

Sunt o persoană sociabilă, cu simțul umorului și cameleonică. Mereu sunt spontană și deschisă către noi orizoturi, probabil de aceea iubesc să călătoresc și să cunosc cât mai multe culturi și civilizații. Cred că-mi place practic ideea de locuri noi și de experiențe ce devin ma târziu amintiri memorabile.

Că tot am vorbit mai mult despre călătorii, am vizitat câteva locuri frumoase până la cei 22 de ani pe care i-am împlinit recent.

Am să vă povestesc ce locuri am vizitat, mai ales de unde am început și unde am ajuns până-n prezent cu pasiunea mea legată de călătorii.

Mi-am început aventura prin lume de la 18 ani, am început cu locurile accesibile și am ajuns în locuri extraordinare pe care le visam și eram încrezătoare că voi reuși să-mi duc pasiunea până acolo.

Deși nu am vizitat toate locurile frumoase ale României, consider că atâta timp cât tinerețea îmi generează energia necesară, am să vizitez locuri cât mai îndepărtate pentru a lăsa pe anii ce vor urma locurile pitorești.

Prima țară pe care am vizitat-o a fost Bulgaria pe partea de litoral, împreună cu părinții mei.
Am crescut și am avut posibilitatea să călătoresc așa cum e cel mai frumos, cu prietenul meu (la vremea aceea, acum logodnic).

Am continuat aventura în Roma, apoi Paris, Milano, Amsterdam și am depășit granițele Europei până în Dubai unde am petrecut un revelion minunat în stil arăbesc. Dubaiul ne-a deschis apetitul pentru Asia și am fost curioși de mai multe locuri, însă nu ne-am grăbit și le-am luat pe rând.

Tot Dubaiul mi-a schimbat viața, fiind locul unde am spus cel mai hotărât ”Da”, locul în care relația noastră a prins contur și am ales să înfruntăm totul în doi în această viață.

Aveam în plan încă un loc din Europa despre care auzisem lucruri frumoase, mai exact Malta, deci nu a rămas fără să o bifăm, și mai apoi am mers în Turcia asiatică.

Locul în care m-aș întoarce fără ezitare, deși drumul este atât de lung și obositor, sunt Insulele Maldive. Maldive nu este un loc, pentru mine Maldive este un colț de rai, o sursă de energie și un simbol al frumuseții naturii.

O altă destinație recentă din Asia, unde îmi doream de ceva vreme să ajung, a fost Thailanda. Aici am cunosct tainele spa-ului și am testat o gamă largă de produse naturale benefice pentru sănătate.

Iar ultima escapadă a fost un city-break la Amsterdam… pe care l-am vizitat deja de trei ori și cu siguranță vom reveni când vor înflori minunatele lalele.

Când am început să scriu pe blog, am știut că vreau să transmit către voi, cei care mă citiți, informații utile și pe înțelesul tuturor despre diverse subiecte ce mă pasionează.

Sunt pasionată și de produsele de make-up și îngrijire, motiv pentru care lunar vă atașez pe blog câte un review pentru produse must-have, cu cele mai bune fotografii, cu o considerabilă investiție financiară, timp și efort.

În concluzie, aici veți găsi părerile mele despre produse cosmetice, fashion, filme/seriale, impresii de călătorie din locurile pe care le-am vizitat dar și tehnici și trucuri pe care vreau să le împărtășesc cu voi.

Consider că evoluția trebuie să ne caracterizeze pe toți, și e important să ne auto-depășim, doar așa reușim să întărim încrederea de sine. Eu sunt o persoană foarte încrezătoare, destul de pozitivă și asta mă ajută enorm în tot ceea ce-mi propun, de aceea de cele mai multe ori… reușesc!

Din aceste câteva rânduri dar și din postările de pe blog, ați făcut puțin cunoștință cu latura mea creativă și cu pasiunile mele în care cred nelimitat.

După un an și jumătate de blog, am reușit să fiu mai relaxată, mai încrezătoare, să nu mai pun preț pe nimic din ce nu consider important.

Călătoriile au avut probabil cel mai mare impact asupra stilului meu de viață, m-au schimbat în bine, mi-au schimbat modul de a gândi și m-au făcut să realizez cât de importantă este investiția în propria persoană pe parte spirituală.

Mă declar o persoană fericită și împlinită, mulțumită de tot ce-mi oferă viața.