Despre

Mă numesc Marina și am aproape 21 de ani, spun aproape deoarece mai este foarte puțin până îi împlinesc.

Am terminat recent Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza, profil filologie și materia mea preferată a fost istoria.

Acum locuiesc în București și sunt studentă în primul an la Universitatea din București, facultatea de istorie dar și la UCDC facultatea de Științe Politice, specializarea Comunicare și Relații Publice.

Recent m-am gândit să fac ceva cu pasiunea mea de a scrie despre diverse subiecte și m-am gândit să împărtășesc cu voi experiențe, sfaturi și idei despre orice.

Cât despre mine… sunt o fire extrem de sociabilă și mă descurc destul de bine în orice situație.

Îmi plac provocările și noutatea, sunt spontană și ador creativitatea.

Îmi place să am în jurul meu oamenii care mă fac să mă simt confortabil și care știu să mă binedispună.

Ador să călătoresc, de aceea sunt deschisă către tot ce este nou.

Am avut ocazia să imi dezvolt puțin pasiunea pentru călătorie vizitând aproape jumătate de țară și încă alte șase țări și cu siguranță nu mă opresc aici..

Mă relaxează foarte mult plimbările prin parc, pe plajă sau în locuri liniștite, dar ma descurc destul de bine și cu agitația, motiv pentru care am ales să locuiesc în București.

Hobby-ul meu este fotografia, de mai bine de 5 ani. Îmi place să îmbin fotografia cu categoria beauty sau chiar fashion,folosindu-mă de imaginație pentru a avea aici pe blog fotografii originale.

Am început să scriu pe acest blog în speranța de a vă putea ajuta cu sfaturi și idei. Tot aici pe blog veți găsi o varietate de categorii pe placul vostru dar concomitent veți descoperi și o parte din mine. Ce fac, cum, când, de ce și ce recomand, sau nu, mai departe… veți găsi doar aici.