Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyDiverseMake-Up

Donez cosmetice din colecția persoanală!

Pentru că m-am hotărât ieri să fac curat printre cosmetice, să le organizez așa cum trebuie și să renunț la câteva pe care nu le-am prea folosit de-a lungul timpului… vreau să vă anunț că ceea ce am considerat că nu vreau să mai păstrez, am să le donez cuiva care ar avea nevoie.

Știu că foarte multe dintre voi sunteți pasionate de make-up și produsele au început să devină din ce în ce mai scumpe, am zis că ar fi util să vă mai ajut și eu puțin să vă întregiți colecția și să vă susțin pasiunea. Am avut și eu momente când nu-mi permitea bugetul să cumpăr cosmetice pentru că aveam alte cheltuili mai importante, și mi-ar fi fost de mare ajutor orice produs bonus.

Am să vă prezint fiecare produs pe care-l donez și menționez că toate produsele vor merge la o singură persoană, care le va ridica personal, nu am timp să trimit prin poștă sau curier… deci această donație se cam adresează strict fetelor din București ce pot ajunge în Mall Plaza.

Vreau să menționez că am de gând să le donez unei fete care chiar și le dorește, și care chiar le va folosi în pasiunea sa pentru make-up, nu pentru vânzare.
Cine dorește produsele, vreau să-mi trimită un mesaj pe facebook sau instagram, (dar cred că mai ok este pe Instagram deoarece pe facebook intră în spam și există posibilitatea de a nu vedea mesajul), cu motivul pentru care și le dorește și eu am să aleg pe cineva după cum îmi dictează mie instinctul.
Mesajele le puteți trimite Aici (facebook) sau Aici (instagram), dar cum am mai spus, dacă aveți cont de instagram, cel mai ok ar fi acolo căci le pot vedea mai rapid.

Bun, pentru că am stabilit procedura, am să vă prezint și produsele:

Primul produs este Paleta de farduri Make-up Revolution – este folosită foarte puțin, o donez pentru că am deja o mulțime de palete pe care le folosesc pentru uz personal și doar uneori mai machiez câteva prietene. Deci nu vreau să o țin degeaba când altcineva o poate folosi.

Paleta de farduri Sleek – după cum se vede mai jos, nici aceasta nu a fost prea folosită, am achiziționat-o din Sephora, și e destul de ok raport calitate-preț. Nu mai am aplicatorul la ea, nu am idee unde l-am pierdut.

Blush Sleek nuanța Coral – este foarte puțin folosit, cred că maxim de cinci ori a fost folosit, deci e într-o stare destul de bună. În prezent folosesc blush-urile de la Zoeva… de aceea nu mai am nevoie de acesta.

Paleta cu șase nuanțe de fard de la Catrice Absolute Matt – și aceasta este foarte puțin folosită, este achiziționată de la standul cu cosmetice din Cora Lujerului. Sper să-i fie utilă peroanei care se va bucura de ea. Nu mai are pensula aplicatoare, ce-i drept am un dar de a pierde pensulele de la toate fardurile.

Kit de sprâncene L`oreal Brow Artist – conține două nuanțe, e desfăcut, testat o singură dată și cam atât. Nu-mi folosește deoarece între timp mi-am achiziționat gelul și kit-ul de sprâncene Anastasia și gelul de la Makeup Forever.

Cinci creioane de ochi, sprâncene și buze marca Sleek (creion de buze), două creioane Melkior (unul de buze, altul de ochi), Maybelline (pentru sprâncene) și creionul MAC (de buze).

BB cream de la Lioele – mai are doar două luni până expiră, eu nu-l folosesc pentru că nu e potrivit pentru tenul meu.

CC cream de la Bourjois – ca și Lioele, nu se potrivește deloc tenului meu, l-am cumpărat acum vreo 4-5 luni, deci mai este valabil încă vreo 5-6 luni.


Trusa magnetică cu șase farduri de la Melkior și încă patru rezerve
– Deși mi-au plăcut fardurile Melkior raport calitate-preț, între timp am început să lucrez cu Anastasia, Tarte și Urban Decay, care sunt cu mult peste, motiv pentru care renunț la paleta magnetică și rezerve.

Patru farduri individuale Melkior – cum am menționat mai sus, nu le mai folosesc… deci cuiva îi vor fi utile.

În weekend voi alege cui le donez și am să stabilesc ziua când le voi da personal celei ce are nevoie de ele mai mult decât mine!
Veți găsi numele fetei care se va bucura de produse, după ce am să aleg din lista fetelor ce locuiesc în București, în articolul de aici sau pe instagram.

UPDATE: Am ales fata căreia i-am oferit cosmeticele de mai sus! O găsiți aici dacă sunteți curioase cine este, și garantez că este extrem de talentată și pasionată, mă bucur enorm că am reușit să contribui și eu cu puțin la pasiunea ei pentru make-up! Îi urez mult succes pe viitor!

2 Comments

Leave a Response