Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Diverse

Extragerea pentru câștigătoarea concursului din data de 15.01.2017

Am citit o mulțime de povești frumoase, o mulțime de gânduri fumoase despre persoana de lângă fiecare dintre voi dar am mai citit și gânduri frumoase la adresa mea pentru care țin să vă mulțumesc din suflet.

Fiecare poveste are farmecul ei și cu siguranță am reușit să vă trezesc foarte multe amintiri frumoase pe care mi le-ați redat cum ați știut mai bine prin intermediul cuvintelor. Mă bucur enorm că am reușit să mobilizez 72 de persoane și să le invit să-mi spună despre cele mai plăcute clipe din viața lor.

Viața este compusă din tot felul de amintiri frumoase, povești frumoase, momemnte de cumpănă pe care vă încurajez să le depășiți cu bine. Mă bucur foarte mult că am reușit să vă obișnuiesc puțin cu ideea poveștilor de dragoste deoarece se apropie luna februarie plină de iubire și romantism. Mi-ar plăcea foarte mult ca oamenii speciali din viața voastră să citească rândurile scrise de voi, rânduri pe care eu le-am citit cu drag și cu multă apreciere.

Pentru că a venit momentul când trebuie să închei concursul, am organizat extragerea pentru fericita câștigătoare a lanțului de siguranță care vă va ține în siguranță toate amintirile de pe brățară. Mai jos aveți un clip video cu extragerea comentaiului câștigător. (Pentru o calitate mai bună, urmăriți clipul HD)

Extragere concurs lanț de siguranță Pandora

Posted by Marina Adriana Blog on Saturday, 21 January 2017

Țin să o felicit pe fericita câștigătoare ANA DICU, comentariul cu numărul 30, pe care am să o contactez în cursul zilei de mâine pentru a stabili detaliile de expediere a premiului.

Am să revin cu o editatre și la articolul concursului, unde am să anunț încheierea acestuia și fericita câștigătoare Ana Dicu, pe care o felicit și îi doresc o relație foarte frumoasă și multă baftă în ceea ce-și propune pe viitor!

Vă mulțumesc tuturor pentru participare!

Leave a Response