Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Îngrijirea Tenului

Garnier Pure Active 3 in 1 – Gel, exfoliant și mască într-un singur produs

Nu știu cât de mult adorați voi produsele de curățare a tenului marca Garnier, dar pentru mine tot ce apare pe piață marca Garnier și se referă la curățarea tenului, achiziționez și testez. Mai nou, de când am blogul pot să-mi și expun în scris părerea sinceră despre produsele pe care le testez.

Ultimul produs cumpărat, testat și recoamndat de mine marca Gerniere este Gelul de curățare Pure Active 3 in 1.

Principalul avantaj al acestui produs este clar faptul că are trei întrebuințări: gel de curățare, exfoliant și mască. Practic acest 3 in 1, la un preț foarte avantajos face din Garnier Pure Active 3 in 1, poate chiar cel mai bun produs testat de mine de la Garnier.

Având un ten problematic, cu greu găsesc un gel de curățare potrivit, dar de data aceasta se pare că am nimerit trei lucruri necesare tenului meu, într-unul singur.

Să stabilim încă de acum că Garnier Pure Active 3 in 1 se adresează doar tenului mixt spre gras cu imperfecțiuni, exact tipului meu de ten.

Cum îl folosim ca:

GEL – Masezi zilnic pe tenul umed, apoi clătești din abundență. Eu îl folosesc în fiecare seară ca gel de curățare exact în modul descris anterior și mă declar mulțumită de prima întrebuințare dintre cele trei.

EXFOLIANT – Masezi zilnic prin mișcări circulare, insistând pe frunte, nas și bărbie, apoi clătește abundent. Particulele abrazive din componență vor acționa imediat și vor exfolia tenul în profunzime. Și ca exfoliant își face treaba foarte bine, exfolierea fiind necesară zilnic.

MASCĂ – Ca mască se utilizează doar de 2 sau 3 ori pe săptămână. Se aplică pe față evitând contactul cu ochii, apoi așteptați 3 minute și clătiți din abundență.

Amestecul de argilă albă și zinc ajută foarte mult un ten mixt sau gras însă nu este benefic pentru un ten uscat.

TEXTURA – Arată exact ca o pastă cu particule mici și abrazive, însă destul de delicate cu tenul. Nu este necesară o cantitate mare, doar o cantitate cât un bob de fasole este mai mult decât potrivită pentru curățarea totală a feței, apoi clătire din abundență.

Ținând cont că flaconul are 150 de ml, iar cantitatea folosită la fiecare spălare, exfoliere sau mască este destul de mică, nu o să reușiți să terminați prea repede produsul, ceea ce reprezintă un avantaj. Mare atenție la termenul de valabilitate, deoarece este valabil 12 luni de la deschidere.

Prețul este unul destul de mic, undeva la maxim 17 lei și se găsește la raionul cu produse cosmetice sau de îngrijire personală, în fiecare supermarket.

În concluzie, recomand Garnier Pure Active 3 in 1, în condițiile în care aveți un ten problematic, mixt sau gras. Prsonal folosesc produsul de aproximativ 3 săptămâni și mă declar mulțumită, deoarece și înainte foloseam un gel de curățare tot marca Garnier. Sunt puțin adepta produselor de curățare a tenului de la Garnier, deși nu mă împac prea bine cu apa micelară.

4 Comments

  1. Si mie imi plac produsele de la Garnier. Si sunt si adepta gelurilor exfoliante. Ba chiar le iubesc asa de mult incat am o lista “de asteptare” :)). In prezent cred am 5 geluri exfoliante (doua diferite de la T-Zone, unul de la Neutrogena, unul de la Sephora din gama aia noua colorata si unul de la The Body Shop). Le folosesc pe rand, insa nu m-am putut abtine sa nu le cumpar :)). Iar pe lista, pentru cand le termin pe astea, am gelul exfoliant cu Neem de la Himalaya Herbals si pe asta de care ai scris tu ^_^. Sunt super curioasa si vreau sa cumpar mereu toate chestiile pe care le descopar. D’aia sunt si usor de corupt. Consumatorul perfect 😀

    1. Pe cel de la Himalaya îl am și eu, chiar voiam să scriu zilele astea despre el… iar avem ceva în comun! Oricum și eu sunt ușor de corupt(altceva în comun), dar m-ai făcut curioasă cu cel de la The Body Shop, la ce preț a fost?:*

      1. 58 de lei – Seaweed Pore-Cleansing Exfoliator. Are 100ml. Gama cu Seaweed este pentru persoanele cu ten mixt si ten gras, avand efect matifiant. Eu am si crema de fata din gama asta si sunt multumita de ea ^_^.

Leave a Response