Please assign a menu to the primary menu location under MENU

DiverseGiveawayMake-Up

GIVEAWAY – Luna august vine cu surprize în materie de cosmetice

Pentru că se apropie deja toamna, m-am gândit să vă înveselesc puțin. Am hotărât acum ceva timp să organizez un GIVEAWAY, căci consider că a trecut destul de mult timp de la ultimul concurs pe care l-am organizat.
Cu siguranță organizam acest concurs mai devreme însă am fost plecată în vacanță (despre vacanța din Maldive am să scriu zilele acestea), și nu am putut să mă ocup de asta, însă nu-i nimic, acum am destul timp să mă ocup de acest concurs în care la final vreau să fac o fată fericită.

Fiindcă am tot vorbit pe blog în ultima vreme despre produse de make-up, am hătărât ca de data aceasta să pun la bătaie un premiu ce constă în câteva produse cosmetice care vor fi cu siguranță pe placul cititoarelor mele.

V-am stârnit puțin curiozitatea și am să vă explic în ce constă premiul dar și care sunt condițiile de participare. Evident totul va decurge destul de simplu și va fi destul de ușor să vă înscrieți pentru a avea șansa la cosmeticele pe care le-am pregătit drept premiu.

În ce constă premiul?

În primul rând o paletă mini cu șase nuanțe de fard marca Tarte. Eu am paleta Tarte și sunt destul de mulțumită de ea, de aceea m-am gândit să o achiziționez din Dubai pe cea mini special pentru a o oferi ca premiu.
Tot în portfardul cu premii se regăsește și un mini gloss Huda Beauty în nuanța Sugar Mama, care este achiziționat tot din Sephora Dubai, tot special pentru voi. Puteți vedea nuanța în review-ul pe care l-am făcut pentru opt nuanțe ale gloss-urilor Huda Beauty, pe care-l găsiți cu un CLICK AICI.
Cel de-al treilea produs pregătit pentru voi este un kit de sprâncene de la Benefit, în două nuanțe dar și un mini beauty blender. Iar ultimul premiu din portfard (și portfardul este unul dintre premii și este marca Victoria”s Secret) va fi supriză, așa că veți descoperi ce este abia atunci când veți primi coletul!:D

Sper să fie pe placul vostru premiile pe care le-am pregătit pentru acest giveaway și în același timp să vă fie și utile.

Acum că am terminat de numerat premiile, am să vă explic condițiile de participare!

Evident că nu vreau să fie ceva complicat, astfel am să pun doi pași simpli prin care vă înscrieți la giveaway și puteți avea șansa de a câștiga produsele cosmetice menționate mai sus.

Pasul unu: veți da CLICK AICI, unde veți găsi instagramul meu, dați follow și like la ultima fotografie postată, cea cu premiile pe care o puteți regăsi și mai sus în acest articol și cu descrierea ”G I V E A W A Y”.

Pasul doi: Scrieți un comentariu la aceeași poză, cu numele produsului vostru de make-up favorit, apoi etichetați o prietenă care împărtășește aceeași pasiune pentru produsele de make-up sau cu care ai împărți produsele primite cadou.

Concursul va dura de joi (2 august) până joi (9 august). Câștigătoarea va fi aleasă prin tragere la sorți prin intermediul site-ului random.org, și am să trimit premiul oriunde în țară prin curier. Nu trimit premiul în afara țării, deci v-aș ruga să participați doar în condițiile în care vă aflați în țară în această perioadă.

În condițiile în care nu sunt respectați pașii, și anume: follow contului de instagram, like la fotografie, comentariu cu produsul favorit, etichetarea unei prietene în comentariu, nu voi lua în considerare comentariulrespectiv și va fi declarat nul!

Câștigătoarea va fi contactată de mine pe instagram printr-un mesaj privat, deci pe data de 9, verificați-vă bine mesajele private pe instagram! :*

Pentru că am ales să vă adresez această întrebare, am să răspund și eu sincer care este produsul cosmetic favorit ce nu-mi lipsește din profard pentru că este absolut necesar pentru mine.
Am multe produse cosmetice care îmi plac enorm și nu aș renunța la ele, însă cel mai des folosesc gelul de sprâncene Anastasia sau kitul de sprâncene de la Oriflame, deoarece am un gol în sprânceana dreaptă și am mereu nevoie să îl astup… nu se observă chiar atât de tare, însă este frustrant să-l știu acolo… de aceea aleg să îl conturez pentru a mă simți mai bine în pielea mea.

Aștept răspunsurile voastre și vă doresc mult succes! :*

UPDATE: Am făcut extragerea și țin să o felicit pe câștigătoare! Roxana Oana Bobe, felicitări! Te voi contacta pentru a-mi da datele de livrare. 😀

Mai jos aveți clipul cu extragerea!

Extragerea pentru Giveaway-ul lunii august! Felicitări câștigătoarei! :*

Δημοσιεύτηκε από Marina Adriana Blog στις Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Leave a Response