Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyDiverseMake-Up

Huda Beauty Liquid Matte – review

Știu că am promis acum câteva zile bune că am să revin pe blog cu un review al rujurilor lichide marca Huda Beauty, însă au intervenit tot felul de alte lucruri ce nu suportau amânare sau întârziere. Nu mai amân acest articol și vă scriu despre opt nuanțe ale rujurilor lichide în culori mate, de la Huda Beauty.

Am achiziționat primul set de rujuri în varianta mini din Sephora Dubai (pe vremea aceea încă nu se găseau la noi), și al doilea set l-am achiziționat din Sephora Plaza Mall. Fiecare set cuprinde patru rujuri mini care sunt numai bune de luat în vacanțe sau de strecurat în geantă la nevoie.

Vă atașez mai jos o poză cu seturile și cu nuanțele despre care am să vă scriu astăzi, ba chiar am să vorbesc despre nuanța care mă încântă cel mai tare dintre toate și am să vă pun în temă cu un viitor giveaway pe care am să-l organizez pe blog după ce mă voi întoarce din vacanță.

După cum probabil v-ați dat seama, unul dintre cele opt mini rujuri se va regăsi în giveaway-ul pe care-l voi organiza, alături de multe alte produse de make-up.

Să revenim la review-ul nostru, și am să vă pun mai jos swatch-uri pentru fiecare nuanță, atât pe braț cât și pe buze. Ce-i drept varianta pe buze nu reflectă întocmai realitatea căci depinde mult de lumina în care a fost făcută poza dar și de pigmentația buzelor naturale, căci nu toate avem aceași nuanță a buzelor. Ideea este că așa arată nuanțele în raport cu pigmentul meu de pe buze, în combinație cu tenul meu, deci tot ceea ce vedeți aici este orientativ, căci l va arăta puțin diferit pentru fiecare persoană în parte.

Mai jos este primul set pe care l-am achiziționat și conține nuanțe de maro. Denumirea nuanțelor o găsiți în poză.
Ps: Rujurile sunt mate, însă din cauza lipsei de lumină, am folosit blițul aparatului, astfel se reflectă pe buze lumina și dă o tentă glossy.

Cel de-al doilea set pe care l-am achiziționat conține și nuanța ”Muse” care este preferata mea. Și aici veți găsi denumirile nuanțelor în poză:

Pot spune că eu nu sunt adepta rujurilor, nici mate, nici lichide, nici solide, nici glossy… până la aceste rujuri mini de la Huda, foarte rar se regăsea vreo culoare pe buzele mele (singurul ruj care-mi place dar nu-l folosesc prea des fiind foarte cremos, este Yves Saint Laurent, despre care am scris un review aici), dat faptului că nici nu mă pricep prea bine să mă dau cu ruj/gloss.

Deci din moment ce aceste rujuri m-au convins să fiu și eu o femeie normală care se machiază până la capăt, este clar că le recomand și că sunt foarte calitative.
Nu pot spune că rezistă toată ziua, mai ales când vă regăsiți în personalitatea mea… care adoră să ”mănânce” rujul de pe buze. Deși nu rezistă, cel puțin la mine, mai mult de patru ore pe buze, faptul că recipientul este travel size îl face ușor de reîmprospătat, fiind mereu la îndemână în geantă/rucsac sau buzunar.

Personal nu mă încântă toate nuanțele, ba pe unele chiar le cam detest, gen ”Bikini Babe” care nu mă avantajează. Nuanța pe care o folosesc cel mai des este ”Muse” căci mi se pare cea mai potrivită, dar în unele zile prefer și alte nuanțe, le găsiți pe buzele mele în majoritatea pozelor de pe instagram, pe care-l găsiți aici dacă sunteți interesate de cum arată nuanțele în diferite cadre, lumini sau peisaje.

Cum pe la începutul articolului vorbeam despre un giveaway, am să anunț că nuanța ”Sugarmama” se află pe lista produselor cosmetice pentru un giveaway de zile mari.
Acum știu că v-a trecut rapid prin minte gândul că am mâzgălit cu el pe mână sau că l-am folosit și eu, apoi îl pun la bătaie în giveaway… ei bine, nuanța ”Sugarmama” o am în varianta maxi, deci pe aceea am folosit-o pentru swatch, cel mini este neatins și își așteaptă stăpâna. :))

În încheiere am să punctez și un aspect negativ al rujurilor mate de la Huda, pot spune că usucă buzele, nu atât de tare ca Lingerie de la Nyx dar totuși le usucă, motiv pentru care după demachiere ar fi util să aplicați un balsam puternic hidratant.

Vă aștept cu întrebări suplimentare în secțiunea de comentarii aici pe blog sau chiar în mesaj direct pe instagram! :*

3 Comments

  1. Wifey, Bombshell și Muse sunt nuanțele care-mi plac cel mai mult din swatch-urile făcute de tine. Deci aș putea să îmi iau al doilea set mini. Deși, la drept vorbind, nu prea mă dau cu chestii pe buze. Le cumpăr, le folosesc de două ori și apoi le părăsesc în sertarul cu produse :)). Totuși nuanța Wifey chiar m-a cucerit super mult. Dacă dau de ea în Sephora, o testez 😀 .

    1. Sincer depind emult de pigmentul pielii, și mie-mi place nuanțele acelea însă nu mi se potrivesc… probabil trebuie să mă mai bronzez puțin… so aștept vacanța să mă fac mai neagră:))

Leave a Response