Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Kit pentru sprâncene The One, Oriflame – sprâncene frumoase pentru toate buzunarele

De câțiva ani eu folosesc faimosul Kit petru sprâncene de la Oriflame, îl știu încă de când avea cutiuța de culoare neagră și costa în jur de 25 de lei.

Azi, și-a schimbat cutiuța dar mai ales prețul, ajungând la aproximativ 40 de lei însă nu și calitatea. Dacă mă întrebați pe mine, mi se pare un preț corect, chiar ar merita mai mulți bani deoarece își face treaba foarte bine.

Datorită faptului că nu sunt vreun make-up artist, nu mă pricep extrem de bine la conturarea perfectă a sprâncenelor chiar dacă am încercat de-a lungul timpului și gelul de conturare a sprâncenelor de la NYX, nu m-am descurcat prea bine cu el. (Click pe poză pentru zoom)

De ce recomand Eyebrow Kit The One Oriflame? Petru că este extrem de ușor de utilizat și apoi se mai adaugă o serie de motive precum demachierea ușoară, corectarea cu ușurință atunci când greșim sau depășim linia sprâncenelor, ceara de fixare înainte să conturăm și rezistența. De ce am adus în discuție rezistența? Pentru că fiind un fard de sprâncene, nu un gel, este destul de rezistent. Veți avea sprâncene frumoase pe parcursul întregii zile fără probleme. (Click pe poză pentru zoom)

Eyebrow Kit, vine în dotare cu două pensule, ascunse bine în cutiuța lui. Personal nu folosesc aceste pensule deoarece am preferatele mele o pensulă marca Melkior și încă una de la Avon, dar mai ales periuța pentru aranjarea sprâncenelor pe care o consider obligatorie. (Click pe poză pentru zoom)

În fotgrafia de mai sus puteți observa cele două mini pensule și vă puteți contura deja în minte utilitatea lor pe sprâncenele dumneavoastră, iar dacă considerați că nu se potrivesc, cum nici mie nu mi se protrivesc… puteți cumpăra sau folosi pensulele pe care le considerați potrivite.

Mai jos puteți găsi pensulele pe care eu le cosnider potrivite și le folosesc de foarte multă vreme pentru conturarea sprâncenelor și d ecare sunt extrem de încântată și le recomand. (Click pe poză pentru zoom)

Acest fard de sprâncene este foarte pigmentat, lucru ce ajută la o conturare frumoasă și cu un efort redus. De altfel nu necesită o extraordinară îndemânare sau pricepere dacă ai pensulele potrivite, însă mie îmi place nautralețea cu care ”colorează” sprâncenele chiar dacă mai curge pe ici pe colo, deoarece este totuși un fard. Din această cauză vă sfătuiesc mai întâi să vă conturați sprâncenele, apoi să vă dați cu fond de ten.

Plusuri: :

 • Prețul este pentru orice buzunar
 • Foarte pigmentată culoarea, ceea ce ajută la o conturare frumoasă
 • Se aplică și demachiază foarte ușor
 • Conține și ceară pentru fixare
 • Vine împreună cu două nuanțe, una deschisă iar alta închisă și două pensule
 • Ambalajul este practic și util, îl poți lua cu tine peste tot

Minusuri:

 • În timpul conturării se fărâmițează și cade pe obraz
 • Pensulele din dotare nu sunt extraordinare

Deoarece am găsit în acest produs mai multe plusuri decât minusuri, îl recomand cu darg și altor fete. Eu am niște sprâncene dificile fiind rare și greu de aranjat iar până-n prezent acest Kit m-a ajutat și mă ajută în continuare foarte mult pentru a defini forma sprâncenelor mele.

Referitor la fetele ce doresc o comparațieîntre kitul marca Avon și cel Oriflame, vă spun sincer că Oriflame este preferatul meu dintre cele două, deoarece calitatea este vizibil mai bună.

4 Comments

 1. Sunt o norocoasa. Am sprancene generoase si n-a fost niciodata nevoie sa le conturez :D. Cineva mi-a zis la un moment dat ca le desenez cam mult :)). Cand eu, de fapt, n-am pus ever ever creion sau orice alt produs pe ele. Doar le dau cu periuta de sprancene, sa le asez frumos, ca am fire rebele care se duc in 10 directii. Atat 😀

  1. Atunci, permite-mi să-ți spun dar chiar ești o norocoasă! Eu mă pătimesc cu ele foarte mult, deoarece sunt subțiri și rare dar și blonde! :))

 2. Bună. Și eu am sprâncene rare ce trebuie accentuate cu un kit bun. Îl am pe acesta de la oriflame. Dar..Nu stiu exact cu trebuie folosit pentru un rezultat sadisfacator. Imi puteți spune cum se folosește, pas cu pas?! Mulțumesc mult.

Leave a Response