Please assign a menu to the primary menu location under MENU

CălătoriiDiverseFashionLifestyle

Logodna noastră pe o insulă din Maldive

Pentru că am primit foarte multe întrebări legate de logodna din Maldive, m-am gândit să scriu pe blog cum a decurs și alte câteva detalii importante pentru cei/cele curioase.

Cred că avem cu toții visuri și dorințe legate de ziua aceea importantă din viața noastră. Eu m-am visat mireasă pe o plajă pustie, cu mulți palmieri, nisip fin și alb, apă turcoaz și alesul meu. Acum nu toți visăm la fel dar cele care sunteți în asentimentul meu, am să vă povestesc cum am ajuns la această decizie, cum am procedat și alte câteva detalii legate de rochița de mireasă și accesoriile pe care le-am purtat și despre care am primit foarte multe întrebări.

Să începem cu decizia de a face o cununie simbolică pe o plajă pustie doar noi doi. Ei bine pentru mine cel mai important este ceea ce ne leagă, adică respectul și sentimentele puternice, de aceea nu m-a interesat că suntem doar noi pe o plajă pustie, mi s-a părut că e tot ce contează.

Gili Lankanfushi nu este chiar un loc străin pentru noi, este locul meu preferat cu o poveste impresionantă despre prietenii legate și despre schimbarea viziunii asupra vieții… dar nu vreau să intru în prea multe detalii, căci lucrurile din intimitate au mai mult farmec atunci când rămân nespuse, trebuie doar simțite.

Am ales Gili Lankanfushi cu mult înainte să mă văd mireasă… cu mult înainte să îl întâlnesc pe omul de lângă mine, am ales locația încă de când eram mică și visam exact cadrul acela idilic.

În Gili am împlinit trei ani de relație și am știut că mai văzusem locul acela undeva, undeva în mintea mea cu mult timp în urmă, undeva în imaginația mea de copil cu idealuri mărețe.

Nu vă pot explica cât de special este acest loc pentru mine, deși am mers de 6 ori în Maldive și am mai vizitat și alte insule resort, această insulă este cu totul altceva… este ceva ce nu poate fi explicat, doar simțit la fața locului.

Pachetul de logodnă a însemnat alegerea ”Basic Wedding” plus fotograf și o cină romantică pe plajă, asta am ales noi pentru a ne unii destinele simbolic pe cea mai frumoasă insulă din lume, în pură comuniune cu natura. 

Nu vorbesc prea des despre natură dar sunt o persoană care protejează mediul atât cât poate, dar nu vreau să scot prea tare în evidență acest lucru pentru că nu mă pot lipsi total de plastic și alte lucruri dăunătoare însă cu pași mici încerc să-mi schimb continuu tot ce este dăunător cu cele mai bune soluții înlocuitoare.

Căci tot vorbeam de grija despre mediu, Gili Lankanfushi este un resort eco-friendly, a fost primul lucru care m-a captivat la aceast resort acum aproximativ 2 ani când am fost pentru prima dată acolo. Probabil am să scriu un articol separat despre tot ce oferă acest resort și pentru care eu îl consider atât de special și diferit.

Am spus mai sus că pachetul a inclus ”Basic Wedding” + fotograf + cina pe plajă, prețul pentru ceea ce am ales cu excepția cinei pe plajă am să-l las mai jos într-o fotografie cu acel fluturaș din care am ales.

În acest pachet a intrat și buchetul meu de mireasă care a fost făcut după placul meu, ceva extrem de simplu așa cum îmi place mie. A intrat tot în pachet aranjamentul de pe plajă, acel altar improvizat cu câteva elemente din natură căci am menționat deja că Gili este un resort căruia îi pasă de natură. Șampania, tortul plus floarea mirelui confecționată după modelul și culorile buchetului meu și certificatul de căsătorie simbolică, înrămat, au fost și ele în pachet.

Fotograful l-am ales extra, adică l-am plătit separat de pachetul de ”basic wedding” care ne-a făcut foarte multe fotografii, mai exact undeva peste 1000 dintre care 100 editate.

Pentru că am atâtea fotografii, am să las și aici pe cele care mi-au plăcut cel mai mult și au redat cel mai natural starea noastră de spirit din ziua respectivă. Fotografiile sunt câte două în colaj, pentru a le vedea la dimensiune mare apăsați click pe poză. 

 

Pentru alte poze de la nuntă și din vacanță, puteți să accesați pagina mea de instagram unde veți găsi atât poze din această vacanță cât și din muuulte alte locuri superbe pe care le-am vizitat. Dacă aveți și întrebări extra tot acolo le puteți lăsa într-un mesaj privat. Contul meu de instagram îl găsiți cu un click AICI sau în dreapta primei pagini de pe blog, nu vă faceți griji este un cont public, deci puteți să vizionați toate fotografiile și poveștile salvate fără a da neapărat follow. 

 

Pentru că printre fotografiile de mai sus veți găsi și cina de pe plajă, aceasta a juns la un preț de aproximativ 1000$ cu un meniu prestabilit de noi împreună cu Mr. Friday-ul nostru și plină de lumânări în jur care au dat un aer autentic de Gili.

Logodna a început undeva la ora 17:00 ora Gili pentru că în resortul Gili Lankanfushi ora este diferită față de toate celelalte, mai exact este cu o oră în plus față de Male. Deci logodna a început la ora 17:00 Gili time și 16:00 Male time.

După ce ne-au fost rostite câteva cuvinte frumoase și ne-a fost adresată marea întrebare, am ciocnit șampania, am gustat din tort, am semnat și am scris un mesaj secret ce poate fi deschis abia peste un an tot în Gili. Deși nu a durat mult, au fost niște momente atât de încărcate emoțional încât nu știu cum aș putea explica stările… este imposibil.

Legat de partea de recuzită să zic așa… rochița de mireasă am achiziționat-o de pe Asos, a costat undeva la 250 euro și mi s-a părut cea mai potrivită variantă pentru o nuntă pe plajă atât de intimă.

Rochița se poate găsi pe Asos dar vă sugerez să țineți cont de faptul că modelul nu se potrivește perfect oricărei fete, având un croi cu spate gol până jos, este perfectă pentru o fată slabă și cu sânii mici. Un alt aspect legat de rochiță, sincer nu cred că poate fi curățată și să mai arate perfect deoarece fiind bătută în paiete și mărgeluțe acestea cad la curățat. Deci practic rochița este cam de purtat o singură dată și o găsiți AICI. 

Pentru păr am ales un accesoriu foarte frumos cumpărat din Meli Melo dar când a venit momentul să-l pun în păr parcă mi s-a părut prea mult pentru mine și am ales să port doar o cordeluță din perle pe care am luat-o din H&M, în orice caz am să pun o poză cum ambele accesorii pentru a vă face o idee.

Când a venit vorba despre machiaj a fost o provocare, dar fetele din grupul Only About make-up m-au ajutat foarte mult inspirându-mă din machiajele făcute de ele sau date ca exemplu, astfel am reușit ceva simplu și perfect pentru o logodnă pe plajă. Dacă vreți cele mai bune sfaturi legate de make-up vă recomand să vă alăturați grupului pe care-l găsiți AICI.

Pe această cale țin și să le mulțumesc pentru ajutor dar și minunatei mele prietene (viitoare nașă) Anna Weber pentru tot ceea ce m-a învățat la cursul de automachiaj. Dacă sunteți și voi interesate, puteți apela cu încredere la ea și vă garantez că reușiți cel puțin să străluciți la o logodnă pe plajă sau orice alt eveniment important. Pe Anna o găsiți cu un Click AICI.

Pentru make-up am folosit următoarele produse:

 • bază de machiaj pentru ten – Benefit
 • bază pentru pleoape – Too Faced
 • fond de ten Estee Lauder Double wear amestecat cu un CC cream de la Khiels cu spf50
 • kit sprâncene – Oriflame
 • pensulă sprâncene Mac 208s
 • paletă farduri Anastasia Beverly Hills (Riviera și Norvina)
 • eyeliner – Tarte kitten
 • concealer – Nars Radiant Creamy
 • contouring – paleta Kate von D
 • Blush – Zoeva
 • iluminator – Huda Beauty
 • ruj lichid – Huda Beauty nuanța Muse

Părul nu l-am coafat deloc, dar tot îi mulțumesc lui Adi pentru culoarea minunată la care am ajuns relativ rapid și cu părul sănătos, îl găsiți AICI pentru cele care vreți să aveți un păr blond, gri, alb sau decolorat cum vreți voi dar sănătos.

Alte accesorii purtate sunt doar inelul de logodnă și o pereche de cercei micuți ambele marca Tiffany&co iar pentru câteva minute pălăria din poza cu machiajul postată mai sus (pălăria este marca Gucci).

Pantofi n-am purtat pentru că era imposibil să port tocuri pe nisip, nici pantofi, nici sandale, nici papuci… am fost desculță deși m-am gândit înainte să aleg un model de sandale sau papuci marca Badgley Mischka.

De ce am ales totuși să facem o logodnă simbolică în loc de una pe bune? Pentru că noi am ales să facem ceva pentru sufletul nostru, ceva ce contează numai pentru noi. Cred că cea mai adevărată legătură este cea care nu trebuie atestată de altcineva în afară de cei doi aflați în cauză. Evident ne-am lovit de tot felul de păreri dar din fericire ne bazăm doar pe ale noastre în ceea ce ne privește.

Va urma cândva și nunta cu siguranță în aceeași manieră, plajă…Maldive, Gili, o altă rochie de mireasă, câțiva prieteni și cei mai extraordinari nași.

2 Comments

Leave a Response