Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Life

Mai puțin machiaj!

Poate e o întrebare pe care în special bărbații și-o pun zilnic, de ce femeile se machiază?

Haideți să încep cu începutul. Cred că am ajuns la acea etapă a omenirii când cu toții recunoaștem că prima oară nu ne îndrăgostim de suflet, am dreptate?

Ambalajul, a deveit mult mai important decât conținutul… oamenii se topesc după ambalaje viu colorate, deosebite, ambalaje pe care le păstrează eliminând conținutul.

Un ambalaj nu va avea vreodată altă menire și nici de descorperit mai mult decât lasă să se vadă.

Deci, dacă nu ați primit încă răspunsul, femeile se machiază doar pentru a avea un ambalaj frumos, pentru a atrage privirea voastră, celor ce fac colecție de ambalaje.

Nu este ceva revoltător faptul că femeile folosesc zi de zi machiajul, dar este trist că a devenit o artă, văd zilnic femei care pictează mai mult pe fața lor decât Picasso pe pânză.

Nu zic că este ușor să știi machia dar… ce s-ar fi întâmplat dacă acel timp, femeile l-ar fi alocat cititului sau scrisului sau chiar pentru vizionarea unui documentar? Oare am fi avut mai multe femei deștepte decât frumoase?

Ce nu înțeleg femeile este că chipul e cel ce se trece, îmbătrânește ireversibil, inteligența rămâne intactă.

Despre bărbați? Ei se maturizează mai greu, la început sunt topiți după ambalaje dar mai târziu sunt de-a dreptul înnebunți după inteligență, iar când frumusețea se trece, lângă tine îl mai ține doar inteligența.

Orice femeie se machiază, dar în stilul acela de a avea un aspect îngrijit. Pentru că o femeie adevărată ține și la aspect dar și la intelect.

Tu, femeie, pune preț pe frumusețea chipului dar îngrijește-te și de cea a sufletului și nu în ultimul rând… de cea a minții.

Nu uita că ambalajele se reciclează și mereu se vor ”fabrica” altele mai frumoase și mai atrăgătoare.

Leave a Response