Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyMake-Up

Mary-Lou Manizer by The Balm – Cel mai bun iluminator pe care l-am încercat?!

Azi m-am gândit să scriu un review, căci a trecut ceva timp de când nu am mai scris unul și-mi era foarte dor să mai recomand câte ceva în materie de produse cosmetice.

Deși am căutat un iluminator bun înainte de vacanța din Maldive… m-am luat cu alte lucruri ce nu suportau amânare și nu am reușit să mă informez suficient, pentru a nu face o achiziție inutilă. Astfel am renunțat la idee și am lăsat cumpărăturile în materie de cosmetice pentru când mă întorc din vacanță.

Mi-am amintit că acum ceva timp am fost dată cu un iluminator extraordinar pentru a contura frumos un machiaj profesional. Nu am fost atât de inspirată atunci încât să o întreb pe tipa de la slaon despre el, însă am rămas doar cu o imagine vagă în minte despre cum arăta recipientul.

Am început să mă informez și am dat fix peste ceea ce căutam, este vorba despre iluminatorul Mary-Lou Manizer de la The Balm.

Înainte foloseam un iluminator marca Sleek, însă nu l-aș recomanda, mi se pare puțin cam brut iar particulele de sclipici cam mărcele, dând tenului un aspect ciudat. Nu folosesc prea mult iluminator însă cel de la Sleek arăta ca un glitter pe obraz.

Mary-Lou Manizer este cea mai bună achiziție pe care am făcut-o recent în materie de make-up! Este foarte fin și arată extraordinar de bine pe ten. Particulele de sclipici din componență sunt foarte fine, astfel se așează frumos și dă un plus orcărui tip de machiaj.

Eu îl folosesc uneori și ca fard de pleaope, dar și pentru colțul intern sau aracda ochiului, deoarece arată genial. Pe lângă faptul că-și face excelent treaba, este foarte pigmentat, deci va trebui să-l folosiți în cantități mici pentru a nu străluci ca un reflector. De ce este pigmentul un avatanaj? Pentru că cu cât vom folosi o cantitate mai mică, cu atât ne vom bucura de produs pentru o perioadă mai lungă.

Pentru aplicare eu folosesc o pensulă mare, bogată-n peri naturali sau una evantai, însă încerc să iau cât mai puțin produs.
Pentru că probabil vă întrebați unde-l găsiți pentru achiziționare, eu l-am luat din Douglas cu prețul de 89 Ron. Recent ma aflat că a fost, sau încă este (nu sunt sigură) la ofertă în Marionnaud cu prețul undeva la 39 Ron.

În concluzie am auzit că acest este un bestseller al celor de la The Balm, iar acum că l-am testat înțeleg și de ce. Dacă nu vă lipsește din portfard iluminatorul, ar fi cazul să-l testați pe cel de la Mary-Lou-Manizer căci nu veți fi dezamăgite.

2 Comments

  1. Arata foarte bine. Mie imi iau ochii iluminatoarele cand ajung prin Sephora, Douglas si alte magazine de profil. Mi-as cumpara mai multe, insa am deja doua si sunt suficient de pigmentate incat sa ma tina mult, astfel ca n-are rost sa mai arunc cu banii sa iau altele tot in perioada asta.
    Cel mai recent mi-a facut cu ochiul paleta cu mai multe iluminatoare de la Kat von D ♥.

    1. Eu aveam unul de la Sleek dar nu se compară… pe ăsta l-am căutat mult, îl văzusem acum vreo doi ani la o tipă care m-a machiat și nu am reținut cum se numea, abia l-am găsit acum recent.
      De la Kate Von D produsele am înțeles că sunt foarte bune, eu am un lipstick și e super! Vreau acum să iau fondul de ten, tot pentru review aici pe blog. Dacă-ți iei paleta aceea, să nu omiți să scrii despre ea că sunt curioasă!!! 😀

Leave a Response