Please assign a menu to the primary menu location under MENU

LifestyleSănătate

Moș Nicolae a contribuit la dulăpiorul cu produse de îngrijire a părului

Azi vorbim despre Moș Nicolae care mi-a lăsat ceva nou în raftul cu produse pentru îngrijirea părului. Pentru că am început un tratament aparte pentru părul meu, adică se bucură de răsfăț zilnic cu uleiuri și produse recomandate pentru el, Moșul a mărit puțin doza de răsfăț cu un șampon extraordinar și un ulei pentru strălucire.

coverkerastaseelseve

Recent am trecut printr-o schimbare radicală de look. O schimbare care m-a costat subțierea firului de păr și multe alte probleme datorită procesului de decolorare. Am trecut subit de la roșcatul de puțin peste 4 ani, la șaten deschis. Schimbarea a durat 5 ore și jumătate numai în salon, în prezent încă nu m-am obișnuit cu noul look.

Cred că aici țin să mulțumesc fetelor de la Magic Salon, care au făcut ”magie” cu părul meu dar mai ales pentru răbdarea lor de a ajunge la ceea ce-mi doream eu.

Revenind la produsele marca Moș Nicolae, cu siguranță vor fi de ajutor pentru regenerarea părului meu, blond de câteva săptămâni.
Pentru că niciodată nu a fost prea plin de viață, părul meu se bucură de strălucire cu ajutorul spray-ului pentru strălucire de la L`oreal Paris Elseve Nutri-Gloss Luminizer.

Acum să vin și cu părerea mea sinceră despre produsul de mai sus. Cu siguranță conferă strălucire părului meu tren și lasă un miros extraordinar. Deși l-am folosit de două ori, îmi place foarte mult, cred că am încă un aliat în armata mea pentru îngrijirea părului. Prețul este accesibil oricui, doar 30 de lei, sau cel puțin acesta este prețul pe care l-am găsit cu un search pe google, deoarece Moș Nicolae nu a lăsat și bonul.

Sticluța are 100 ml și este extrem de simpatică la format, numai bun de luat în călătorie peste granițe și la limită cu cei 100 ml permiși în bagajul de mână.

Șamponul Kerastase Nutritive Bain Nutri-Termique este probabil cel mai bun șampon pe care l-am încercat până acum. Fiind un șampon profesional, diferența este evidentă.

Textura șamponului este una ușoară și are un miros extraordinar de plăcut dar subtil în același timp. Deși este puțin cam mare (250 ml) și nu-l pot plimba după mine în călătorii, am să pun puțin într-un recipient mic, pentru că nu mă pot despărți de el de când l-am încercat. Prețul (140 de lei), nu este unul foarte mic pentru un șampon, însă pentru cele care își doresc o îngrijire a părului la un alt nivel este cea mai bună alegere.

Pentru că Moșul a adăugat încă două produse pe care mi le doream, bineînțeles deja am început să mă gândesc la altele, că doar pe 27 îmi schimb din nou look-ul cu un balayage frumos, ca pentru revelion.

Mai jos vă las o fotorafie cu produsele pe care eu le consider esențiale în îngrijirea corespunzătoare a părului meu.

proddepar

2 Comments

  1. Ce de goodies ai in ultima poza :D. Sunt perfect de acord ca produsele profesionale pentru par chiar fac diferenta si inteleg pe deplin pretul lor. Eu chiar am devenit mandra de parul meu si de cum se simte la atingere, cu atat mai mult de cand l-am decolorat si il mai si vopsesc la fiecare 5-6 saptamani. El e insa extrem de moale, aproape la fel ca parul natural care nu a trecut prin niciun fel de proces chimic (vopsea ori produse de styling).

    P.S.: generos Mos ai avut 😀
    Eu l-am invatat pe al meu ca Mos Nicolaevine numai cu dulciuri, iar Mos Craciun e cel cu artileria grea ^_^

    1. Hahahha! AI fost foarte tare cu ultima frază! Adevărul este că eu l-am învățat pe Moș să vină cu artileria greade 6 decembrie,și artileria și mai grea de 24! :))) A mai multe produse dar nu le-am găsit chiar pe toate pentru poză, deoarece părul meu după cât a fost de maltratat trebuie răsfățat! :)) :*

Leave a Response