Please assign a menu to the primary menu location under MENU

BeautyMake-Up

Urban Decay Naked Basics 2 – Review

De când eram micuță aveam o pasiune aparte pentru produsele de make-up, dar cel mai des, dintre toate produsele alegeam fardurile și eram fascinată de ele. Îmi plac mult culorile, probabil asta e explicația pentru care eram atrasă de trusa de farduri.

În prezent pasiunile nu s-au schimbat! Cu toate că nu am vreun curs de make-up, încă-mi plac la nebunie fardurile colorate dar recomandate de calitatea lor.
Nu-mi place să fac achiziții inutile (deși mai fac asta), însă până nu testezi pe pielea ta produsele pentru o perioadă de timp, parcă nu te poți simți convinsă pe deplin de ceea ce auzi în stânga și-n dreapta.

Spre exemplu citisem multe review-uri bune despre Estee Lauder Double Wear, iar la primele încercări nu mi-a plăcut deloc, ca după patru utilizări să devină cel mai iubit fond de ten pe care l-am încercat vreodată.

Fiindcă simțeam eu nevoia de o trusa de farduri fix de la Urban Decay, mai exact Naked Basics 2, am achiziționat-o din magazinul Sephora la prețul de 141 Ron.
Deci cam de vreo două luni m-am atașat puțin și de trusa de farduri cu șase culori Naked by Urban Decay Basics 2, și mai jos am să vă explic și de ce.

De ce Basics? Pentru că n-am vreo experiență anume în machiaj, doar văd culori, aplic cum mi se pare mie că arată mai ok și blenduiesc frumos până sunt mulțumită de rezultat. Nu-mi place să mă complic atunci când nu dețin suficientă experiență și informație, așa că mă limitez la lucruri de bază.

Trusa Naked Basics 2, este destul de ușor de folosit, fardurile sunt fine și pigmentate, deși negrul mă cam dezamăgește, tind să cred că este doar un maro închis. Când am nevoie de negru pigmentat, îl folosesc pe cel de la Melkior. Eu aplic fardul cu pensulele Real Techniques, pe care le ador și recomand (eu le-am cumpărat de pe make-up shop, pentru cele care doriți să știți).

Ca să vă arăt mai exact cum stă treaba cu trusa de la Naked 2 Basics, am să vă atașez mai jos o fotografie cu pigmentația fardurilor pe piele. Astfel, mi-am dat mâna cu concealer și am aplicat culoare:

După cum se observă… culorile sunt fine, ușor de lucrat cu ele însă puțin prăfoase, ceea ce nu reprezintă totuși un dezavantaj major. Că tot vorbeam de culori prăfoase, și cele de la Melkior sunt destul de prăfoase însă și destul de pigmentate.

Naked are nuanțe soft, tocmai pentru a fi ușor de utilizat, pentru a nu păta machiajul și pentru a se îmbina armonios. Cum eu nu am experiență și nu știu prea bine să blenduiesc culorile, Melkior tinde uneori să dea aspectul de pătat, de aceea prefer să folosesc pentru umbre culorile Naked Urban Decay.

Pe lângă cele șase nuanțe bunicele, îmi place foarte mult că trusa este micuță și practică iar eu o pot lua cu mine în portfard fără probleme de spațiu. Nu plec nicăieri în vacanță fără această trusă, cred că m-a convins mai mult ”ambalajul” atunci când am achiziționat-o!

Că tot a venit și toamna, cu sigurnață culorile sunt potrivite anotimpului și se pot realiza cu ajutorul lor o mulțime de combinații frumoase și naturale atât pentru un machiaj de zi cât și pentru unul simpluț de seară. Eu toamna sunt adepta culorilor naturale, nuanțelor de maro și nude iar aceatsă trusă o folosesc mai mult pentru realizarea unui make-up simplu de zi.

7 Comments

  1. Am si eu o trusa Naked, primita cadou, tot cu nuante de maro si bej, insa asta a ta imi place mult mai mult, culorile fiind mate si mult mai delicate. Ale mele aproape toate din paleta sunt sidefate si mi se pare greu sa fac un machiaj cu nuante de pamant cand toate sunt sidefate. Dupa ce le blenduiesc pare ca e o singura culoare din cauza umbrelor si luminilor create de sideful din ele :)).

    1. Aoleu, eu nu pot lucra deloc cu farduri siderfate, decât la ocazii foarte speciale, și așa aplic doar în cantitate mică dar umbrele le fac tot cu fardurile mate. Sincer aveam așteptări puțin mai amri de la Naked dar nu-i bai, următoarea vizată este Huda Beauty! 😀

  2. Asta vroiam sa te intreb, poti face o comparație între Urban și Huda? Ca tb sa iau o trusa mini pt voiaj și nu știu pe care sincer tind spre Huda

    1. Am să cumpăr trusa Huda, deocamdată nu o am! Pe cea de la Urban Decay o am, și eu o iau tot în vacanțe căci e micuță… nu e wow, dar pentru un machiaj simplu de zi se potrivește cerințelor.

Leave a Response