Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Beauty

Noutăți de la Nivea – spuma de duș cu efect relaxant

Pentru că trăim în secolul vitezei și suntem femei cu drepturi depline, responsabilități și foarte ocupate, timpul liber este prețios și abia reușim să furăm puțin și pentru noi.

Cum e tot mai greu să găsim timpul necesar să ne relaxăm, putem face dintr-un banal duș un întreg ritual de frumusețe și relaxare. Putem duce dușul în zona de relaxare totală, de liniște și răsfăț cu noua inovație de la Nivea, și anume, spuma de duș.

Un concept nou pe piața produselor de îngrijire a pielii, gelurile de duș spumă marca Nivea sunt cu adevărat o inovație extraordinară.

Recunosc că nu m-am interesat foarte mult despre acestea, însă atunci când le-am văzut pe raftul din supermarket nu m-am putut abține să nu le cumpăr pentru testare.

Surprinderea mea a fost că m-au cucerit pe loc. Inițial mi s-a părut o idee interesantă dar nu am crezut niciodată că  gelul de duș sub formă de spumă va ocupa un loc important în baie pe raftul cu produse preferate.

Din câte am observat, Nivea a creat trei tipuri de geluri de duș spumă: Nivea Creme Care, Nvea Creme Smooth și Nivea Creme Soft. Am achiziționat doar două: Creme Smooth și Creme Care, și mi se par divine, mai ales Creme Smooth.

Pentru a vă explica mai exact despre efectul lor și cum reușesc să transforme un duș banal într-un întreg ritual de relaxare, am să vă spun exact ce efecte au cele două geluri spumă testate de mine.

  1. Nivea Creme Care – cu extract de mătase și spumă delicată, curăță eficient și îngrijește pielea datorită uleiurilor esențiale din compoziție.

Parfumul clasic Nivea, ca și cremele, îți răsfață pielea și simțurile iar clasica aromă Nivea, rămâne timp îndelungat pe piele.

  1. Nivea Creme Smooth – are un miros floral dar subtil ce te duce cu gândul la cele mai frumoase locuri de pe planetă. A devenit gelul meu de duș preferat, în primul rând datorită parfumului minunat pe care-l are și-l lasă pe piele.

Pilea devine fină în urma folosirii, și este suficientă o cantitate de spumă de mărimea unui măr pentru a hidrata întregul corp.

Deși recipientul seamănă cu cel al unui deodorant, gelurile spumă au o cantitate de 200 ml. Sunt ușor de transportat în bagaj și nu curg (nu în bagajele de mână în avion).

Mod de utilizare: Agităm recipientul apoi apăsăm pe capăt pentru a ieși spuma. Nimic mai simplu și mai practic.

Deși cantitatea este de 200 ml, un gel de duș spumă este echivalentul unui gel de duș cremă de 500 ml. Probabil acest fapt se datorează spumei foarte concentrate.

Prețul este pentru orice buzunar, find un  produs ce se găește în supermarket, mai exact costă în jur de 13 lei.

Recomand cu încredere să-l testați și cu siguranță îl veți adora după primul duș.

 

2 Comments

  1. Mi l-am cumparat si eu (varianta clasica, cu albastru inchis), parca prin decembrie. Stiu ca l-am avut intr-un vlog cu “shopping in Suedia”. Chestia e ca inca nu l-am folosit :)). Incep mereu altele. Dar luna asta sigur sigur il testez.

Leave a Response