Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Divertisment

Noutăți despre filmul și cartea Tres Metros Sobre El Cielo

Când vine vorba de filme, ne gândim bineînțeles la cele mai bune ecranizări de-a lungul timpului.

Ca fiecare, și eu am topul meu de filme preferate în funcție de genul care îmi place sau care mă reprezintă.

Un film pe care cred că toată lumea l-a vizionat sau cel puțin a auzit de el, este pelicula Tres Metros Sobre el cielo, numele pe care îl știm cu toții. Ce nu știm toți, este faptul că filmul original se numește Tre Metri Sopra il Cielo, și a fost ecaranizat după povestea unui roman de dragoste italian, scris de autorul Federico Moccia.

m3

Ei bine, varianta spaniolă este un remake al filmului italian, regizorul adăugând ceva mai multă adrenalină.

Regizorul italian, a filmat rapid și partea a doua a filmului, aceasta numindu-se Ho Voglia Di Te, ca la scurt timp să apară și renumitul Tengo Ganas De Ti, care nu este altceva decât un remake după cel italian.

Dacă stăm puțin să ne gândim, povestea este originară din Italia.
Deși povestea spaniolă, a avut un succes rapid, vreau să aduc în atenția fanilor acestui film, că povestea are la bază un autor Italian și un regizor cu ideea de a ecraniza minunatul roman de dragoste.

Cred că ar fi bine să vedeți și originalul, Tre Metri Sopra il Cielo, și cea de-a doua parte, Ho Voglia Di Te, pentru a vedea prima ecranizare și a putea face comparații.

Chiar dacă, filmul italian este mult mai vechi, povestea urmărește aceeași acțiune și sunt convinsă că o să fiți încântați să vedeți un altfel de 3MSC.

Zvonurile spun că autorul cărții ar continua poveste cu o a treia carte, în care protagoniștii vor fi Hugo și fiul său, iar povestea de dragoste va continua între copiii celor doi foști iubiți, Hugo și Babi.

Acțiunea se va muta cu 21 de ani mai târziu iar Hugo se pare că nu uită de prima sa iubire, Babi.

Când aceștia se întâlnesc, lucrurile se pare că vor lua altă direcție și totul rămâne de văzut, în cazul în care acesta nu este doar un zvon! Dar știm cu toții că zvonurile nu apar din senin și în orice lucru spus, există și un sâmbure de adevăr.

Cartea, Tres metros sobre el cielo, nu este disponibilă în limba română, o puteți găsi doar în limba engleză și bineînțeles, italiană și spaniolă.

O a treia carte ar însemna o continuare garantată pentru filmul vostru preferat, ceea ce sperăm cu toții că se va întâmpla în viitorul apropiat.

6 Comments

  1. Eu am vazut varianta in italiana in urma cu vreo 6 ani (stiu ca era inainte sa-l cunosc pe ex-ul) :D. Mi-a placut foarte mult filmul la vremea respectiva, atat de mult incat imi doream cartea (ambele parti, de fapt). Dar pe atunci comertul online la partea de carti nu statea asa de bine ca in prezent.
    Abia anul acesta am descoperit versiunile in spaniola. Si, sincer, mi-au placut mai mult. Actorul mi s-a parut mult mai simpatic ^_^
    M-as bucura tare mult sa apara partea a treia.

    1. Și eu m-aș bucura foarte mult să apară o parte a treia. Zvonurile spuneu că va aparea și ar fi trebuit să aibă premiera în anul 2015.Despre cărți, chiar mi-aș dori să le citesc, din păcate dacă nu sunt traduse… nu prea mă ajută :(. Cartea va fi mereu mai bună decât filmul! :*

Leave a Response