Please assign a menu to the primary menu location under MENU

FashionLife

Nu vă mai lăsați fondul de ten pe hainele pe care le probați!

Suntem femei și ne place foarte mult să facem cumpărături. Acest ”sport” ne relaxează sau are diferite efecte pozitive asupra noastră.

Mereu ne preocupă imaginea noastră și pentru asta facem multe sacrificii. Iubim articolele vestimentare și le considerăm o parte din noi, cu cât suntem mai aranjate, ne simțim mai bine în pielea noastră.

Bun, terminând cu introducerea femeilor în lumea modei, am să vorbesc despre un aspect negativ.

Îmi place mult să merg la shopping și să probez haine, să văd ce mă avantajează și ce nu, dar știți ce? Le probez frumos, cu simț moral și civic. Dacă nu cumpăr articolele respective, le chitesc, le pun pe umeraș, le înapoiez cum se cuvine. Da! Am să atrag atenția asupra femeilor lipsite de respect.

Dragelor, atunci când probați ceva ce nu ați cumpărat încă, nu vă aparține, deci nu mai pătați toate hainele cu fondul vostru de ten.

Puțin respect pentru magazinul care vă pune la dispoziție dreptul de a proba hainele respective, ca nu cumva să cumpărați ceva ce nu vă avantajează.

Vă simțiți bine să vă lăsați tot machajul pe bluzele pe care poate urmează să le cumpărați? Ca mai apoi să le lăsați acolo, că e o bluză pătată, cum să o cumpărați? Vă spun din toată inima că nu găsesc un termen să vă numesc.
Acasă, dragelor, tot așa procedați cu hainele voastre? Le încărcați de fond de ten? Nu cred, sunt convinsă că acasă le îmbrăcați cu grijă.

Nu pricep, vreți țară civilizată, și voi procedați astfel? Este o lipsă de respect față de magazinul respectiv, dar cel mai important, este o lipsă de respect față de voi și de ceilalți clienți.

Este de înțeles că magazinul respectiv nu va mai vinde acel articol, dacă tu, domnioară make-up artist, ți-ai lăsat pe bluze tot machiajul folosit în ziua respectivă.

Cum am ajuns să vorbesc despre acest aspect? Mi s-a întâmplat recent să îmi cumpăr un tricou, iar mărimea pe care o căutam era ultima și cu o dungă frumoasă de fond de ten. L-am cumpărat, deoarece îl voiam neapărat pe acea culoare, dar nu știu cum puteți să fiți atât de snoabe.

Am să pun o poză cu tricoul pătat, că sper să vezi, tu, scumpo, care l-ai pătat și să te simți și nu doar tu, să vă simțiți toate care vă încadrați!

13639914_1113591495380263_1640303735_o

De-a lungul timpului, am tot văzut extrem de multe specimene care vin în magazine doar să probeze haine, nu înțeleg, au atât de mult timp liber pe care nu îl pot folosi uitil. Probează și apoi le aruncă pe jos, că nah, doar nu le aparțin hainele respective ca să prezinte interes.

Dragelor, dacă oricum nu aveți de gând să cumpărați ceva, încercați să nu mai țineți cabinele ocupate, doar pentru a vă face poze în oglindă cu haine pe care nu vi le permiteți sau nu aveți de gând să le cumpărați.

Cel mai trist este că astfel de speciemne au ajuns și în magazinele de brand, unde hainele costă foarte mult și efectiv își bat joc. Rușine!

2 Comments

  1. Într un final a scris cineva despre această problemă ! Foarte bine punctat, de multe ori mi s a întâmplat să probez o bluza, o cămașă, și sa găsesc fond de ten sau ruj pe ea…. este aiurea, poate o persoană vrea sa cumpere produsul respectiv și este ultimul din magazin…. Sau mai sunt persoane care si lasă hainele în cabina de probă aruncate pe jos și pleacă. .. Nu este frumos sa faci așa, am înțeles că sunt angajați care trebuie sa și facă treaba, dar este necesar sa le ingreunam muncă?

Leave a Response