Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

NYX Eyebrow Gel – plusuri și minusuri ale gelului de sprâncene NYX

Au trecut câteva zile bune de la ultimul review pe care l-am scris și deja îmi era dor să prezint un alt produs destul de drag celor care-l dețin deja dar controversat celor ce nu l-au achiziționat încă. Pentru că achizițiile nu se fac oricum ci abia după ce te-ai informat suficient și părerile bune le domină pe cele negative, doar atunci consider eu că ar fi recomandat să cumperi un produs și aici nu vorbesc doar în materie de make-up.

Azi vă descriu Eyebrow gel de la NYX, un gel de sprâncene pe care eu l-am achiziționat recent atât din curiozitate cât și din dorința de a vi-l prezenta și vouă. (Click pe poză pentru zoom)

În primul rând am fost extrem de impresionată cât poate rezista! Este un produs extrem de rezistent și se demachiază foarte greu, face parte din categoria produselor cosmetice waterproof. Este destul de ușor de utilizat dar vă recomand să lucrați cu el în cantități foarte mici deoarece se usucă imediat și nu îl veți putea întinde cum trebuie.

Gelul acesta de sprâncene, ei bine…nu vine în dotare cu pensulă, deci va trebui să răscoliți adânc prin portfard pentru o pensulă subțire care să poată contura în detaliu cu acest gel. Personal folosesc pensula de la Melkior pentru aplicarea Eyeliner-ului, aveți mai jos o poză cu aceasta, prețul pensulei a fost în jur de 25 de lei. (Click pe poză pentru zoom)

Înainte de a începe să le conturez dar chiar și după, eu folosesc o perie rotundă de sprâncene, pentru a le așeza cât de cât într-o formă frumoasă, lucru care vă sfătuiesc și pe voi să-l faceți. Peria rotundă pentru sprâncene o am tot de la Melkior iar prețul este de 16 lei, vă las poză mai jos! (Click pe poză pentru zoom)

Revenind la gelul de sprâncene NYX, vă sfătuiesc ca atunci când îl cumpărați să îl achiziționați direct din magazin deoarece există șanse mari să nu nimeriți nuanța potrivită. Nu vă recomand să-l achiziționați de pe make-up shop mai ales dacă sunteți din București, deoarece este mai scump cu apropae 10 lei decât în magazinul NYX. Dacă locuiți în București, cel mai bine dați o fugă până-n Park Lake și îl luați mai ieftin și nuanța potrivită.

Eu am luat nuanța 02 Chocolate, deși nu este chiar cea mai potrivită, este ok! Ca să ajung la pigmentul de care am nevoie trebuie să amestec mai multe nuanțe. Dar asta este altă poveste!

Gelul se așează foarte frumos, umple foarte bine golurile sprâncenelor rare și dă un aspect aproape perfect, spun aproape deoarece eu nu sunt profesionistă și nu pot să conturez perfect. (Click pe poză pentru zoom)

Pentru că am enumerat ceva avantaje, acum este momentul să spun și dezavantajele acestui gel.
În primul rând dacă scoateți din tub o cantitate mai mare… se va usca și nu o veți putea folosi pe toată, se cam face risipă de produs în cazul canităților mari, gen cam cât un bob de mazăre.
Un alt dezavantaj, și aici fac referire la nuanța 02 Chocolate, este faptul că are tente roșiatice care se văd în lumină. Aceste tente eu consider că nu-și au locul.

Uneori un avantaj dar alteori poate fi un dezavantaj faptul că se ia foarte greu de pe sprâncene. Eu având sprâncene destul de sensibile, atuci când mă demachiez, efectiv se smulg fire deoarece nu rușesc să-l curăț… nici cu apă micelară, doar apă, săpun și insistat.

Plusuri:

  • Rezistent
  • Conturează frumos și umple golurile
  • Aspect curat după aplicare
  • Preț mic (33 de lei)
  • Recipient de 10 ml extrem de ușor d eluat cu tine peste tot

Minusuri:

  • se usucă foarte repede și nu poți folosi toată cantitatea scoasă dn recipient
  • nu vine în dotare cu pensulă
  • unele nuanțe au tente roșiatice (02 Chocolate)
  • dacă nu-l testezi în magazin,este destul de greu de nimerit nuanța potrivită. (33 de lei)

Voi cu ce vă conturați sprâncenele?

Leave a Response