Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Îngrijirea Părului

Olioseta Oro Del Marocco și Kerastase – puterea uleiurilor asupra părului

Un păr sănătos este mereu un must-have. Cu cât părul este mai sănătos, cu atât este mai ușor de aranjat, și chiar dă un plus de încredere în sine.

Cum se apropie și mult așteptata vară, toate ne dorim un păr frumos și sănătos, pentru a ne completa look-ul la plajă.

Personal fac tot posibilul pentru îngrijirea corectă a părului, dar parcă niciodată nu este suficient și devine mai pretențios pe zi ce trece. Nu-mi condamn părul pentru că toate problemele au apărut în urma decapajului.

Azi recomand două produse ce pe mine m-au ajutat foarte mult în în procesul de regenerare al firului de păr. Și cum recomandările nu vin fără argumente, în continuare am să vorbesc despre efectele minunate pe care le-au avut asupra părului meu cele două măști ce conțin uleiuri nutritive necesare firului de păr.

Ca să stabilesc de la bun început, părul meu se confrută cu probleme precum: fir subțire, aspect tern, deshidratat și cădere (nu în exces). Pentru toate aceste probleme enumerate aneterior, am încercat o multitudine de produse atât naturale cât și din comerț.

Azi mă limitez la efectele miraculoase ale produselor din comerț, deoarece au efect mai rapid și cu siguranță în timpurile noastre răbdarea nu este chiar la ordinea zilei.

Kerastase Elixir Ultime Oleo Complexe – Este un produs profesional ce îmbină excepțonal patru uleiuri esențiale unui păr sănătos, și anume: camelie, argan, boabe de porumb si pracaxi.

Pe lângă ambalajul luxos de 200 ml și mirosul subtil (dar minunat), masca are rezultate extrordinare într-un timp relativ scurt. Eu o folosesc de aproximativ patru luni, iar efecte s-au văzut încă de la primele utilizări. Părul meu a început să se regenereze și să numai aibă un aspect nesănătos și uscat.

Mod de utilizare: După ce ați spălat bine părul, în loc de balsam, aplicați masca pe vârfuri și lungime, lîsând-o să acționeze între 5 și 10 minute (eu o las cam 10 minute în mod norml, și 7 atunci când mă grăbesc). După ce masca a acționat în timpul pe care vi l-am menționat mai sus, clătiți din abundență.

Am achiziționat masca din magazinul ProfiHairShop la prețul de 185 de lei. Prețul nu este deloc unul mic, mai ales când noi fetele avem mereu atâtea lucruri de cumpărat pentru a ne simți bine în pielea noastră. Am însă o soluție pentru a-ți permite produsele pe care ți le dorești, mai exact și eu am căutat pe Google, acum ceva timp informații despre împrumuturi, așa am găsit site-ul www.mrfinance.ro, ce m-a ghidat către cele mai bune soluții pentru împrumuturi nebancare.

Olioseta Oro Del Marocco – Este o mască ce pătrunde profund și instantaneu în firul de păr. Bogată în ulei de argan și ulei de semințe de in, conferă părului un aspect hidratat, strălucitor și ușor de coafat. Uleiul din semințe de in protejează părul de umiditate și de agenții externi, în timp ce uleiul de argan are proprietăți antioxidante și conferă părului un aspect mai luminos.
Flaconul este unul practic, are o cantitate de 250 de ml și un miros deosebit de frumos. Personal, mirosul m-a cucerit din prima atunci când am achiziționt-o din ProfiHai Shop la prețul de 89 de lei.

Mod de utilizare: După șamponarea părului, se aplică masca pe lungimi și se piaptănă. Se lasă 3- minute și se clătește.

Această mască are și un mod de utilizare profesional, pentru părul foarte deteriorat: Într-un bol se amestecă masca hidratantă plus 5 ml de ulei tratament Oro Del Marocco Oil Tratament. Amestecul se întinde pe șuvițe egale cu ajutorul unei perii de păr. Se pornește de la rădăcină spre vârfuri și se lasă să acționeze 10 minute.
Am să vă las mai jos poză cu plciulețul de ulei, care a venit ca bonus la mască.

În comparație cu masca de păr marca Kerastase, masca Olioseta costă mai puțin însă nu are aceleași efecte. Fiecare dintre măști acționează diferit și tratează probleme diferite ale părului. Eu le folosesc pe ambele și chiar le recomand.

Chiar dacă prețul lor nu este tocmai mic, puteți găsi modalități de împrumut pe site-ul https://mrfinance.ro/, pentru orice tip de nevoi.

7 Comments

  1. De Kerastase am mai auzit si chiar am in gand sa cumpar produse din gama asta pe viitor. Deocamdata am stoc. De cealalta masca nu am auzit pana acum, insa m-ai facut curioasa cand ai zis ca te-a cucerit mirosul ei de prima oara cand ai desfacut-o :D. Curious kitty here :)).

    1. Iar te corup! Mie mi-a recomandat-o tipa din ProfiHairShop, și adevărul este că miroase puternic. Oricum eu abia aștept să mă tund și vopsesc, iar cu ajutorul măștilor, sigur o să am părul frumos până plec în vacanța de vară! :*

      1. Sunt o mare iubitoare a magazinului ProfiHairShop ♥ ^_^ Suntem pe aceeasi lungime de unda, once again. Promit ca atunci cand n-o sa ne nimerim deloc la opinii, n-o sa ma supar, ca doar avem prea multe chestii in comun :D. Pana la urma, daca iti iei ceva si nu iti place, imi dai mie, ca poate imi merge mie :))))

Leave a Response