Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Călătorii

Planifică din timp vacanța de iarnă

Vara este pe sfârșite, iar toamna își face loc printre planurile noastre. Gândul că încep atâte de multe griji de acum înainte nu ne lasă să ne concentrăm și la perioada iernii.

Este oare prea devreme să punem problema ”unde facem revelionul”? Eu spun că nu, chiar este târziu! De ce? Pentru că o vacanță de iarnă reușită, se planifică din timp.

Eu când spun vacanța de iarnă, mă gândesc la sărbători reușite. Crăciunul, alături de familie iar trecerea dintre ani cât mai specială și cât mai unică.

Agențiile de turism vă ajută la îndeplinirea dorințelor și satisfac mofturile celor mai pretențioși în materie de vacanțe.

Dacă ești ca și mine și nu te dai în vânt după gradele cu minus din termometru, este cazul să alegi un loc special și însorit, pentru revelion.

Când bugetul este limitat, ar fi bine să te interesezi din timp despre ofertele de vacanțe pentru sărbători, deoarece cu cât ești mai aproape de perioada în care vrei să pleci, cu atât prețul este mai mare. Deci nu lăsa pe ultima sută de metri. Indicat ar fi să îți cumperi biletele pentru vacanța mult visată, cu cel puțin șase luni înainte, pentru a beneficia de un preț decent.

Pentru că ador să călătoresc și să colecționez momente unice în viață, eu și prietenul meu, am ales deja destinația perfectă și foarte însorită, pentru trecerea dintre ani, prin intermediul agenției Vola.ro cu care am călătorit de fiecare dată în siguranță.

Prețul călătoriilor cresc în funcție de destinație.

Am să vă dau exemple de două destinații exotice care cu siguranță vor face din vacanța ta un vis împlinit.

În Europa, destinațiile călduroase pe timp de iarnă, sunt extrem de puține, deci nu ai foarte multe opțiuni și nici temperaturi extrem de ridicate. Aici un exemplu bun este o vacanță în Cipru, deși din punct de vedere geografic, Cipru face parte din continentul asiatic, acest stat este membru al Uniunii Europene.
Îl putem considera ca stat European, deoarece nu ai nevoie de pașaport pentru o astfel de vacanță și te poți simți ca pe două continente deodată.

Deși Cipru este o idee extraordinară, temperaturile din timpul iernii, nu depășesc maxim 20 de grade. Deci, nu este tocmai o temperatură pentru bronz perfect sau costum de baie și plajă însă este o vacanță de neuitat.

cipru

Pentru cei pretențioși, care doresc bronz, plajă și costum de baie în decembrie-ianuarie, dar și cu buget permisiv, o vacanță pe continentul asiatic, în locul recordurilor pentru clădiri înalte și patria aurului negru, Dubai poate fi destinația vacanței tale de vis.
Temperaturile extrem de ridicate din perioada de iarnă (uneori depășesc și 40 de grade), fac din vacanța ta o oază de lumină și cu siguranță un moment special în viață.

Burj-Al-Arab1

Leave a Response