Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Sănătate

Regenerarea părului cu ajutorul uleiului de cocos

Pentru fiecare femeie, părul este o comoară și fiecare dorește să aibă un păr cât mai lung și mătăsos, plin de vitalitate și strălucire.

Datorită numeroșilor factori, părul are zilnic de suferit. Temperatura poate fi cel mai „nemilos” dușman al părului tău, deoarece adaptarea la condițiile meteo, destul de schimbătoare îi dăunează foarte mult.

Părul este expus zilnic la teste de rezistență destul de dificile precum: acțiunea feonului, vopseaua care îl subțiază, placa sau ondulatorul care îl ard, lipsa unor vitamine din organism.

coconut

Dacă vrei să ai un păr sănătos nu este de ajuns să aplici măști și șamponul potrivit. De multe ori alimentația are un rol important în sănătatea părului.

Vitamina B6 este o vitamină absolut necesară pentru un păr frumos și sănătos. B6 se găsește în orice farmacie dar înainte de a lua zilnic aceste pastile, este bine de știut că doctorul recomandă să mănănci un măr.

După ce tratezi părul din interior cu vitamina B6, uleiul de cocos este cel care face minuni la exterior.
În ultima perioadă, uleiul de cocos este renumit pentru efectele miraculoase pe care le are asupra părului. Uleiul de cocos hidratează părul dar și pielea.

Dacă ai vârfurile despicate și nu știi ce să mai încerci ca să ți se regenereze părul, uleiul de cocos ajută și aici, repară sau previne despicarea părului la vârfuri.

Eu am reușit să îmi regenerez părul doar cu leiul de cocos și cel de ricin (uleiul de ricin ajută la creșterea rapidă a părului). Atât uleiul de cocos cât și cel de ricin, se găsesc în farmacie.

Masca cu ulei de cocos este extrem de simplă, nu este deloc complicat sau costisitor să îl aplici pe păr.
Seara, umezesc puțin părul apoi masez scalpul cu uleiul de cocos, continui pe lungimea părului apoi insist pe vârfuri. Dimineața când mă trezesc, îmi spăl părul și fac acest lucru de două ori pe săptămână.

Rezultatele nu apar imediat. Atunci când dorești să încerci acest tratament naturist trebuie să te înarmezi cu răbdare și optimism.

Leave a Response