Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Review L`oreal Accord Parfait

Cum am spus în numeroase articole, am avut probleme cu tenul și de atunci mereu am fost foarte pretențioasă cu fondul de ten.

În căutarea fondului de ten perfect, am dat din întâmplare acum câteva luni peste L`oreal Accord Parfait, într-un magazin de cosmetice. M-am gândit și răzgândit de foarte multe ori dacă îl iau sau nu, așa că am hotărât să-l achiziționez, plus că avea un preț destul de convenabil (în jur de 50 RON).

accord-parfait

Personal nu mă declar fană a acestui fond de ten, poate datorită tenului meu care vara devine uscat iar iarna se îngrașă în zona T și Accord Parfait niciodată nu arată bine pe fața mea.
Textura este una fină și ușoară, însă lasă de dorit calitatea. Acoperirea aș zice că este medie, însă pe tenul meu arata făinos în lumina naturală și dă un aspect de mască. Deși Mi-aș fi dorit să se ridice aproape de așteptările mele, nu a reușit să îmi satisfacă cerințele, astfel l-am combinat cu un alt fond de ten marca Wycon.

Un alt minus al acestui fond de ten este faptul că oxidează pe ten și nu rezistă prea mult, pe lângă faptul că rămâne pe orice atingi câtuși de puțin cu fața.
Dacă vă regăsiți printre persoanele cu ten uscat, nu cred că acest fond de ten este o alegere potrivită. Cu siguranță tenul va arăta extrem de încărcat și după maxim 4 ore deja vă veți trezi fără fond de ten pe față.

Bineînțeles că depinde foarte mult de tenul fiecăreia dintre noi și chiar dacă la mine nu reușește să se adapteze tenului, poate pe altă piele arată perfect, cu toate că indiferent de cât de bine arată după ce doar l-ați aplicat, în decursul a maxim 4-5 ore deja nu mai există pe ten.
O altă nemulțumire pe care am avut-o a fost faptul că se strânge pe ridurile de expresie și pe liniile fine.

În fotografia de mai jos am încercat să surpind calitatea și puterea de acoperire. Prima poză este cea originală iar cea de-a doua este făcută după ce am aplicat L`oreal Accord Parfait.
Click pe fotografie pentru zoom!

befand

Cu toate că nu este prea scump, există alte fonduri de ten la același preț care sunt puțin mai bune.
Dacă nu ai prea multe imprefecțiuni pe suprafața tenului, cred că este un fond de ten care ar arată destul de bine, însă eu având în trecut acnee, cu siguranță nu este cea mai bună alegere.

Singurul avantaj este textura fină și plăcută la atingere, dar și ușurința cu care se întinde pe ten indiferent că îl aplicăm cu degetele, burețelul sau pensula.

În concluzie nu recomand acest fond de ten dacă ați avut probleme în trecut cu acneea, dacă aveți tenul uscat sau foarte uscat, și mai ales dacă cereți de la fondul de ten rezistență pe parcursul întregii zile.
Eu l-am folosit o perioadă scurtă de timp, și în combinție cu un alt fond de ten.

În prezent folosesc Estee Lauder Double Wear (click pe nume pentru a vedea recenzia) pe care îl recomand cu încredere.

Leave a Response