Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Review Mascara Better than Sex

Ieri am dat o fugă până-n mall-ul de lângă mine cu gândul să-mi cumpăr o mascara. Nu am stat să mă gândesc foarte mult ce fel de mascara am să cumpăr pentru că sunt fidelă rimelului Givenchy Noir Couture. Surpriza a fost că în Sephora n-am găsit mascara pe care o căutam și a trebuit să mă reorientez pe loc.

Fiindcă a fost atât de lăudată mascara Better than Sex, m-am gândit că ar fi o alegere perfectă și l-am achiziționat la prețul de 103 lei (prețul include reducerea de pe cardul Sephora).
Zis și făcut, am achiziționat cu drag rimelul Better Than Sex și am venit acasă cu speranța că am să fiu uimită de rezultatele acestui rimel și am să-l înlocuiesc chiar și pe supermul Givenchy Noir Couture.

Better Than Sex este o mascara ok însă nu este nici pe departe atât de bună pe cât este de luădată și recomandată peste tot. Poate este o problemă cu genele mele, dar având în vedere că le lipește între ele, mă îndoiesc că nu ar afce la fel și cu alte gene.

Am aplicat mascara Better Than Sex azi la ora 12:00 pm și am început să fac review-ul la ora 18:00 pm, pentru a testa rezistența. Pot să spun că nu s-a fărâmițat deloc, a arătat la fel pe parcursul întregii zile. Deci un punct forte este rezistența.

Am pus un scurt video pentru a vă arăta exact cum arată după ce l-am avut pe gene toată ziua! M-a uimit faptul că nu s-a fărâmițat deloc. (Pentru o calitate mai bună apăsați butonul HD)

Review Mascara – Too Faced, Better Than Sex! https://www.marina-adriana.ro/review-mascara-better-than-sex/

Posted by Marina Adriana Blog on Wednesday, 22 February 2017

Pentru a vă arăta rezultatul cât mai bine, am pus mai jos poze cât se poate de clare cu ce a ieșit! În prima poză nu am mascara pe gene iar cealaltă prezintă genele după ce am aplicat Better Than Sex! (Click pe poză pentru Zoom)

Alungește genele însă le lipește! Genele mele sunt oarecum lungi, dar rare. Având în vedere că sunt cam rare și le mai și lipește, cu siguranță nu arată prea frumos. Lipite și încărcate, se poate observa din poza de mai jos că nu este o combinație chiar bună, arătând puțin ciudat. (Click pe poză pentru Zoom)

Prețul cred că este cel mai mare dezavantaj! Nu mi se pare un preț pe măsura calității. O mascara Better Than Sex din punct de vedere al calității nu merită peste 100 de lei. Dacă ar fi să stabilesc eu un preț cred că m-aș opri pe la 60 de lei pentru un raport calitate-preț convenabil.

Flaconul are 8.0 ml și este foarte frumos ca design. Deși mă impresionează cum arată, este extrem de greu iar acest lucru eu îl consider un alt dezavantaj, dar mai puțin important. Pensula nu are nimic special, este destul de simplă și nu extraordinară.

Mai jos v-am pus poze cu flaconul și pensula: (Click pe poză pentru Zoom)

Este primul produs din brandul Too Faced pe care-l cumpăr și care nu mă surprinde deloc vorbind strict despre calitate.

PLUSURI:

  • Nu se fărâmițează
  • Design frumos
  • Alungește genele

MINUSURI:

  • Preț exagerat în raport cu calitatea
  • Lipește firele între ele
  • Conferă genelor un aspect neîngrijit

În concluzie, este o mascara ok dar nu extraordinară! Recomand dar nu la prețul pe care-l are, dacă-l găsiți la reducere chiar îl recomand, însă la preț întreg nu consider că este chiar cea mai bună investiție.
Am să scriu pe viitor un review în care voi compara mascara Too Faced- Better Than Sex cu mascara Givenchy Noir Couture.

2 Comments

Leave a Response