Please assign a menu to the primary menu location under MENU

Make-Up

Review mascara – Givenchy Noir Couture

Azi încep ziua cu un subiect de interes pentru foarte multe fete! Deci, azi vă descriu un produs care nu trebuie să lipsească din portfard și anume, mascara!

De câte ori nu vă loviți de o mulțime de probleme când vine vorba să cumpărați o mascara care să vă satisfacă cerințele? Eu cu greu am reușit să găsesc un produs exact pe placul meu. De aceea, azi vă recomand la rândul meu, cea mai bună mascara pe care am încercat-o până acum, Givenchy Noir Couture.

Am citit și am cerut păreri în stânga și-n dreapta înainte să achiziționez această mascara, consider că este utilă măcar o părere bună sau rea, înainte de orice achiziție pe care ne pregătim s-o facem. Pentru că există foarte puține review-uri ale rimelului Givenchy Noir Couture, m-am gândit că ar fi util să vă expun produsul aici în toată splendoarea lui. (Click pe poză pentru zoom)

După cum puteți observa, pensula este ciudățică în sensul bun, deoarece pe mine mă ajută să-mi scot în evidență genele fără să le lipească între ele. (Click pe poză pentru zoom)

Rimelul este foarte ok și când vine vorba de uscare, se usucă rapid și nu se fărâmițează mai târziu încât să-ți cadă de pe gene și să dea un aspect neîngrijit machiajului.

Givenchy Noir Couture vine în două variante, cea mini pentru călătorie și cea normală de 8g. Eu am preferat varianta pentru călătorie deoarece călătoresc des și cu cât recipientul este mai micuț, cu atât mai bine plus că rimelul expiră foarte repede având termen de valabilitate doar 3 luni de la deschidere. Țin să menționez că am achiziționat această mascara din Sephora iar prețul pentru varianta mini este în jur de 60 de lei iar cea normală în jur de 170 de lei.

Mascara Givenchy Noir Couture a fost concepută să confere genelor volum, pigment intens de negru și formă frumoasă prin alungire și separare. Eu nu am nevoie de alungire, genele mele fiind destul de lungi, însă de pigmentul de negru intens am mare nevoie precum și de volum. Chiar dacă am gene lungi, volumul nu-l poate da decât o mascara foarte bună doearece am gene destul de dificile.

Pentru a vedea diferența am făcut un colaj cu ochiul înainte de mascara și după dar și o serie de avantaje și dezavantaje! (Click pe poză pentru zoom)

Avantaje mascare Givenchy Noir Couture:

  • asigură pigmentul intens de negru pe gene
  • desparte și nu lipește genele
  • conferă genelor un volum extraordinar
  • alungește și se usucă extrem de repede
  • nu se fărâmițează și rezistă foarte mult

Dezavantaje mascara Givenchy Noir Couture:

  • prețul nu este deloc unul mic deoarece Ghivency face parte din categoria brandurilor de lux
  • ca oricare altă mascara și Noir Couture expiră în 3 luni de la deschidere

4 Comments

  1. L-am pus pe wishlist! 😀 Imi place mult aplicatorul si faptul ca negrul este destul de intens. Si eu am genele lungi si sunt perfect de acord cu tine, ca volumul e chestia de care noi avem nevoie ca aspectul sa fie complet/perfect/ideal. Eu momentan folosesc rimelul pentru volum de la Douglas. Habar n-am cat costa, caci l-am primit cadou, insa n-ar trebui sa fie prea scump avand in vedere ca e marca proprie a lantului de magazine Douglas, deci nu e un produs de lux, insa mi se pare ca face minuni ^_^

Leave a Response