Please assign a menu to the primary menu location under MENU

FashionMake-Up

Review pentru trusa de farduri Makeup Revolution London

Atunci când avem mare grijă de aspectul nostru, cu siguranță ne informăm foarte bine asupra produselor de make-up pe care le folosim zilnic.
Fiind membră a foarte multe grupuri de make-up pe facebook, am tot întâlnit o mulțime de fete care cereau păreri despre diverse produse cosmetice. Lucrul acesta mi se pare normal, deoarece orice investiție trebuie făcută cu cap, deci de ce nu am cere o părere despre un produs, unei persoane care îl deține și îl folosește?!

Acum câteva zile am observat că foarte multe fete cereau părerea despre trusele de farduri de la Revolution. Pentru că dețin de ceva vreme această trusă, m-am gândit că ar fi util să scriu un articol pentru ele și pentru alte persoane curioase.

Am să vă fac un review al trusei de farduri Revolution Ultra Eyeshadows, ce va consta în prezentarea întocmai a acestui produs.

Eu am primit trusa cadou acum aproximativ 3 luni. Cum nu sunt o adeptă a fardurilor sidefate, nu am folosit-o mai deloc până zilele astea când am descoperit că este un produs destul de căutat. Având în vedere că prețul este unul destul de mic, pot spune că fardurile nu sunt atât de calitateve, însă raport calitate-preț, cred că se încadrează perfect în prețul pe care îl are (în jur de 66 de lei).

Personal, v-am spus părerea mea despre calitate, însă am să las și la aprecierea publicului, pentru că fiecare are un punct de vedere.

dsc_0918

Trusa este varianta Ultra Eyeshadow și arată ca în poza de mai sus.

Culorile fardurilor sunt sidefate sau foarte puțin sidefate. Sinceră să fiu, nu mi se pare nicio culoare mată, deși sunt câteva care s-ar presupune că ar trebui să fie mate.

Mai jos am să vă las o srrie de poze pentru a vă da seama cât de pigmentate sunt culorile.

1. Toate culorile sidefate le găsiți în poza de mai jos! (Click pe poză pentru zoom)

dsc_0935

2. Culorile mate sau subtil sidefate, pot spune, deoarece există urme de sclipici în fiecare culoare din această trusă, sunt puse pe piele cu ajutorul unei pensule de fard, in poza de mai jos. Se poate să nu se observe la fel de bine datortă luminii artificiale. (Click pe poză pentru zoom)

dsc_0948

Pentru a vă da seama întocmai de calitatea trusei, am făcut poze pentru cele 32 de culori. În cele 4 poze veți găsi câte 8 culori diferite, cele care nu se văd foarte bine, este datorită calității trusei. (Pentru zoom, dați click pe poză)

1

2-b

3-b

4-b

1 Comment

Leave a Response